Prístup k sexu na dedine a v meste

27.01.2018 |
Prístup k sexu na dedine a v meste


Ako berieme sex? Určite máme každý nejakú predstavu a nejaké zásady. Môže sa ale niečo líšiť na základe trvalého bydliska a hlavne toho, že či bývate na dedine alebo v meste? Určite áno. Každé miesto má nejaké svoje výhody alebo nevýhody, ale našťastie sex nájdete všade alebo si prípadne môže nájsť on vás. Otázok je nespočetné množstvo, napríklad či je to v láske a sexe ľahšie na dedine alebo v meste? Ponúka nám vôbec dedina nejaké erotické milostné výhody? Určite sa nájdu aj také.

 

 

Slnko, seno, dedina

 

 

Pokiaľ máte zažitú predstavu dedinských zábav, kedy ste o polnoci a aj po nej museli na nejakej miestne zábave prekračovať páry, ktoré si k prežívaniu intímnych chvíľok nenašli vhodnejšie a hlavne súkromnejšie miesto, tak vás mierne sklamem. Nefunguje to úplne takto. Aj na dedine platia určité pravidlá aj keď je pravda, že ľudia sú tam otvorenejší, živočíšnejší, určite si to nerozdávajú na každom rohu ako v Antickom Grécku. Nedávna štúdia nám ale povedala zaujímavú vec. Ženy a aj muži, ktorí žijú na dedine, majú menej stresu a tým sa samozrejme aj podporuje ich libido. Dokonca ženy z dedín, ktoré majú možnosť pozerať sa na krásne prírodné scenérie takmer každý deň, majú väčšiu chuť na sex, alebo inak povedané, sú povoľnejšie. Aj keď sa to tak zdať nemusí, skúste nejaké pekné dievča vytiahnuť na rande a buďte milý, možno sa vám pošťastí už práve na prvom rande mať s ňou nezabudnuteľný sex. Prehnaná romantika to byť zase nemusí, ale bolo by fajn zažiť divoký sex v prírode, v lese alebo na kope sena na poli za dedinou alebo v nejakej stodole. Určite vás to eroticky nabudí a vy si to nebudete vedieť vynachváliť a hlavne sa poriadne zabavíte. Jediné na čo by ste si mali dávať pozor je seno zapichané aj v miestach, kde by ste to veľmi nechceli alebo by vás to mohlo svrbieť, pretože v prvých momentoch a po prvých zásunoch si vlastne ani neuvedomíte, kde ste a na čom vlastne ste. Dedina má obrovskú výhodu, že ak chcete byť so svojou polovičkou sami, tak nemusíte ísť kilometre ďaleko, ale len na nejaký koniec dediny, ktorý je relatívne blízko, nie je tam hlavná cesta a z pravidla je tam nejaký menší lesík alebo aspoň nejaké sady stromov. V meste to môže byť problém z dôvodu, že neviete nájsť nikde súkromie. ísť len tak k nejakému činžiaku asi nie je veľmi šikovné a opustené budovy sú v mestách viac nebezpečnejšie ako v dedinách a teda aj rozhodne menej romantickejšie a poskytujú dosť málo priestoru na sex, ak by ste sa oň museli náhodou deliť ešte aj s nejakým bezdomovcom. Na dedine takmer každý vie, že vášeň a sex je súčasťou vášho života. Kratšia pracovná doba a život vonku znamenajú, že dievčatá z dediny majú viac času venovať sa šťastiu svojich mužov. Niečo na tom bude, nemyslíte?

 

 

Rovnaké sex praktiky za sebou

 

 

Ľudia predpokladajú, že na náš sexuálny apetít ma vplyv predovšetkým aj počet našich susedov a hustota zaľudnenia. Muži majú výhovorky a tom, ako ich dokáže nabudiť vôňa hliny a svieži vzduch v nich vyvoláva to vášnivé a eroticky nabité zviera. Ale nie je to všetko tak jednoduché. Vplyvov na našu sexualitu je mnoho a práve preto záleží aj na tom kde žiješ, aké máš zázemie, vzdelanie, rodinu a podobne. Je teda možné, že ľudia s nižším vzdelaním na dedine majú horší spôsob dostať sa k informáciám alebo náhodou sú konzervatívnejší ako ľudia v meste? Veľká dilema, pretože sto ľudí a sto chutí. Na dedine sa možno združuje viac konzervatívnych ľudí, ale to neznamená, že rovnaký alebo väčší počet sa nenachádza aj v meste, len asi zapadnú medzi ostatných, ktorí sa neboja povedať o svojich pocitoch a úchylkách. Predsa len ani televízia ešte nedokázala vniesť do dedinských spální vynaliezavosť, akou sa môžu pýšiť vysokoškolsky vzdelaní ľudia z mesta. Nejde o žiadnu urážku, len poukazujem na to, čo je v nás ešte stále zakorenené. Na dedine si asi každý vystačí s misionárskou polohou a staršie ročníky alebo aj mladšie, tak vychované sa páni príliš nestarajú o poriadne uspokojenie partnerky až do konca.

 

 

Sex na netradičných miestach ponúka aj mesto

 

 

Obyvatelia miest naopak môžu oslniť napríklad odvahou, pretože sa nemusia báť skočiť do bazéna a poriadne si to tam užiť alebo v prezliekacej kabínke nejakého butiku či obchodného centra, kde nemusíte skúšať len oblečenie. Neobvyklé milovanie na modernej úrovni jednoducho do miest patrí. Viacerí dokonca mohli vidieť porno videá, kde si to nejaký pár rozdával priamo pred ľuďmi v mestskej hromadnej doprave. To by sa na dedine určite nestalo, to si priznajme. V meste sa nám naskytá omnoho väčšia škála miest, kde premeníte nudný sex na niečo adrenalínové a možno aj trochu komplikované. Čím väčšie mesto, tým viac možností na sex a viac možností kde ho môžete mať a rovnako aj s kým. V mestách je väčší nočný život, nočné podniky, kde aj bez svojej polovičky môžete zažiť erotickú noc, rovnako aj erotické priváty kde môžete mať súkromie aj anonymitu v jednom. Síce si tam už musíte niečo priplatiť, ale budete odtiaľ vychádzať ako skúsený človek.

Ak máte pri sebe tú pravú polovičku, tak vám samozrejme môže byť jedno či vedľa vás hučí diaľnica alebo počuť len štebot vtákov a dobytok opodiaľ. Ale je predsa len väčšia pravdepodobnosť, že toho pravého alebo tú pravú nájdete v meste, kde sa nepozná každý s každým a nie každý vyrastal spolu a chodil do rovnakej škôlky, základnej školy a podobne. Rozmanitosť je vo väčšine príkladov nenahraditeľná. Keď si niekoho narazíte, kľudne aj na jednu noc a bude sa ráno nenápadne vykrádať z vášho bytu, nikto si to nebude ani všímať. Na dedine by ste o tom mohli počuť ďalšie dva roky a boli by ste najhoršou osobou, ktorú by obviňovali kľudne aj z prostitúcie a to len za to, že si chcela užiť. Ruch veľkomesta nám dokonca môže dať mnoho skúseností a ponúka nám väčšie množstvo žien a mužov, večierkov, poriadnych párty, nočných klubov alebo dokonca aj divokých swingers párty.

Nehovorím teraz, aby sa všetci ľudia presťahovali do mesta alebo že mestský obyvatelia bývajú v mestách len kvôli zhýralému životu a sexuálnych orgiách. Ako som písal na začiatku, všetko má svoje pre a proti, tak ako je bývanie na dedine výhodné aj preto, že máte šancu na skorší sex v prírode s nejakou peknou slečnou, tak zase v meste sú to divoké párty, ktoré ak navštívite stále sa vám nemusí podariť zbaliť dievča pri tak veľkej konkurencií. V modernej dobe internetu je ale všetko omnoho ľahšie a technika výrazne pomáha. Svoju šancu na lásku alebo erotickú turistiku po spálňach náhodných žien či mužov majú všetci, ktorí sú aspoň na nejakých tipoch zoznamiek. Ale ani to by ste na dedine neutajili, ak by niekto zazrel vašu fotku na zoznamke, nedajbože tej erotickej, tak sa o vás znova hovorí. Musíte si vy sami určiť, kde sa chcete usadiť a ďalej žiť.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.