Sex až po svadbe

19.08.2017 |
Sex až po svadbe


Téma, pri ktorej sa množstvo ľudí prikláňa na jednu alebo druhú stranu. Cirkev sa snaží hovoriť niečo dosť nahlas, ale naopak spoločnosť hlása niečo iné. Čo je teda pravda a čomu by sme mali viac veriť, či dôverovať? Vzhľadom k tomu, že nie som zástancom sexu až po svadbe, tak článok môže mať väčší subjektívny názor, ale pokúsim sa napísať všetko korektne a spravodlivo. Aj medzi vami, čitateľmi, sa môžu nájsť rôzny ľudia, preto ma dúfam nebudete súdiť za vlastný názor. Sex po svadbe je téma, ktorá je tu s nami už niekoľko rokov. Celá spoločnosť sa nikdy nezhodla na tom, či je správne. Našťastie pre viacerých a asi aj pre väčšinu, cirkev už nemá absolutistickú moc v Európe, či vo svete, preto sa každý rozhoduje podľa vlastných uvážení.

 

Sex je súčasť života


Pre väčšinu z nás je sex prirodzenou potrebou, rovnako ako keď sa chceme napríklad dobre najesť, vychutnať si nejaké dobré víno. Keď s niekým sme, nestačí nám len vodiť sa s ním za ruku. Ak ste boli zamilovaní, určite aj vy ste v prvých dňoch či týždňoch chodili ako na ihlách a stačil len nepatrný náznak fyzického kontaktu a vo vás to muselo vrieť ako nikdy predtým. Udržať sa a netlačiť je naozaj česť, pretože myslenie sa z hlavy vytráca. Asi aj preto do svadby vydrží stále menej párov.
Mladí ľudia majú bežne sex ešte pred osemnástym rokom. Ak s niekým chodia na rande, do mesiaca sú spolu aj v posteli. Nie je to nič hrozné, väčšina len nechápe, prečo by mali čakať až do svadby keď si chcú užiť. A čo ak im partner potom v posteli vyhovovať nebude? To je ten najväčší problém. Aj pre sex samozrejme platí, že partneri môžu byť viac alebo menej kompatibilní. Predsa len sú dvojice, pre ktoré je pomerne náročné hľadať zhodu vo frekvencií, ale rovnako aj v sex praktikách či inom zbližovaní sa. Preto by asi nebolo najlepšie keby ste po svadbe zistili, že v posteli si nevyhovujete a zostanete na bode nula.
Samozrejme základ toho, že cirkev hlásala to, aby do manželstva išiel panic s pannou mal aj logické vysvetlenie. Bohužiaľ, pred pár storočiami. Ľudia sa v tej dobe dožívali omnoho nižšieho veku a teda dôležité životné udalosti prežívali omnoho skôr. Keď sa vydávali už v sedemnástych a aj to v lepšom prípade, bolo ťažké zostať pannou či panicom. Dnes je to samozrejme iné. Ľudia študujú na vysokých školách, cestujú a chcú niečo dokázať, kvôli rastúcim nárokom hľadáme tú pravú osobu do nášho života. Už je štandardom aj svadba okolo tridsiatky a predstava, že by mal niekto zostať pannou do tej doby je až strašidelná.
Ako som už písal, sex je základný ľudský pud. Uspokojovanie je teda naša prirodzená potreba. Súčasná doba so sebou priniesla nový pohľad na sex a jeho funkciu. Máme rôzne hračky a pomôcky, ktoré nám pri milovaní pomáhajú a množstvo sexuálnych praktík, pri ktorých sa nemusíme nudiť a sex nie je len desaťminútovou záležitosťou pre dosiahnutie orgazmu. Predsa len už to nie je len o rodení detí. Odkedy prišla na svet antikoncepcia, šudia sa prirodzene začali chcieť chrániť a častejšie si užívať. Množstvo žien a dokonca aj mužov, ktorí vydržali do svadby naozaj dlhé roky môže oponovať, ale je to samozrejme len ich názor. Ich viera niečo hlása a ak sa jej držia a nevadili by im rozdiely v sexe, ktorým mohli kľudne predísť, tak je to len a len ich vec. Určite si neskôr uvedomia, že to možno nie je ono, ale vzhľadom na cirkevný sobáš a cirkevné manželstvo s tým veľa spraviť nemôžu. Práve takýmto veciam by bolo potrebné predísť nehovoriac o zdraví. Ak žena príde o panenskú blanu až okolo tridsiatky, bude ju to bolieť omnoho viac.

 

Môže absencia sexu poškodiť psychiku?

 


Absencia sexu môže ovplyvňovať našu psychiku. Pokiaľ ide o naše slobodné rozhodnutie, môžeme viesť predsa spokojný život. Pokiaľ je ale absencia nedobrovoľná, či dokonca vynútená, potom sa z niekoho môže stať aj hormónmi nabitý jedinec, ktorý nebude veľmi verný a radšej si pôjde užiť poriadny sex na nejaký sex privát. Prípadne človek bude zatrpknutý a nebude mať dobrú náladu, pretože mu ju jednoducho nemalo čo zdvihnúť.
Ako si ale tí, ktorí sex pred svadbou nechcú hľadajú partnerov? Predsa len je výber vhodného partnera dosť limitovaný, pretože všetci ostatní okolo vás sex určite chcú. Veľa veriacich mladých či už dospelých nájde svoje polovičky v rámci skupín, kde sa stretávajú mladí katolíci. Je možné, že práve tam nájdu rovnako zapálené osoby, ktoré budú rozumieť presne všetkému čo je treba. Ak sa ale náhodou stretne veriaci človek s ateistom a veriaci chce vydržať, nastáva problém, ktorý nie je vždy možné prekonať. Aj keď sa to niektorým veriacim môže zdať nezmyselné, po čase s milovanou osobou, ktorá chce jednoducho aj iné prejavy lásky ako len bozkávanie, to bude naberať na obrátkach. Budú vedieť, že partnera len trápia a snažia sa mu nanútiť niečo s čím on nie je vôbec vžitý. Potom je už na samotnom páre ako to dopadne, ale ovplyvňovanie či už od cirkvi alebo rodiny, či priateľov je najhlúpejšie a veľmi nezmyselné.
Predstavme si ale, že sa vám podarí nájsť toho pravého a chystá sa váš veľký deň. Čo sa deje počas svadobnej noci? A čo ak dvaja ľudia čo spolu nespali zistia, že to bola chyba a nevyhovujú si naozaj vôbec? Tiež záleží na situácií. Nehovorím aby ste to po prvej noci zabalili. Aj sedemnásťročný panic je pri prvom sex nanič, prečo by to tak nemohlo byť aj pri tridsiatnikovi? Keďže svadba je za vami, sex môžete mať od rána do večera a tým aj trénovať. Ak sa váš sexuálny život zlepší, môžete si hovoriť, ako bolo dobre, že ste čakali a chváliť sa s tým všade okolo. Aj keď veľa ľudí to nebude pokladať za niečo výborné. Ak sa stane ale presne ten nepríjemný opak a vy ani po dvoch mesiacoch intenzívneho snaženia sa sex nezvládate, treba siahnuť po nejakej pomoci. Internet je plný rád, ktoré by mohli napraviť to, čo vám nejde. Ak sa nechcete rozviesť kvôli tejto „maličkosti“, tak to je vyriešené, budete aj naďalej žiť ako doteraz.
Odložený sex teda môže mať aj svoje negatíva. Aj keď sa to nezdá, rôzne problémy sa môžu objaviť neskôr. Najčastejšie je asi to, že obaja majú iné predstavy o sexe. Znie to ako maličkosť, ale predstavte si len ako ste si s vaším partnerom hovorili čo máte radi. Či už to bolo po mesiaci alebo po dlhšom čase, postupne ste sa snažili sa nejak dohodnúť a ak to nešlo, tak ste to ukončili a šli ďalej, prípadne ste sa to dozvedeli už na začiatku vzťahu. Predsa len bežné páry nemusia mlčať a o sexe môžu hovoriť aj skôr ako začnú praktizovať. To síce môžu aj veriaci, ale je nepravdepodobné, že by sa zbytočne dráždili. Preto už pri takých rozhovoroch obaja vidia či to perspektívu má alebo nie a čím skôr si to jeden uvedomí, tým lepšie pre oboch. Ak je sex až po svadbe, tak ani jeden z dvojice nevie či ten jeden nevyznáva tvrdý BDSM sex a ten druhý zase nežné milovanie bez akejkoľvek pomôcky. Aj keď sa na to nezdá, v skrini môže mať už pripravený bičík a latex a nehovorte mi, že by to vo vás a vašich očiach nezmenilo nič na tom druhom. Už by ste sa na svojho partnera pozerali inak, samozrejme len ak by ste to naozaj pokladali za niečo, čo nikdy nemáte záujem vyskúšať. Muži môžu mať tiež problémy s predčasnou ejakuláciou keďže v dospievaní nemali možnosť trénovať.
Preto sa vyspite s kým chcete a kedy chcete. Samozrejme nebuďte až príliš prelietaví, ale normálni ľudia, ktorí si dokážu užiť život so všetkým čo do toho patrí. Nech je tam sex, anál a plno iných praktík, ktoré by ste si chceli poriadne vyskúšať vo dvojici alebo aj vo väčšom počte ľudí. Fantázií sa medze predsa len nekladú.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.