Sex s nymfomankou. Aké to naozaj je a pár faktov o nich.

13.09.2017 |
Sex s nymfomankou. Aké to naozaj je a pár faktov o nich.


Z literatúry a internetu sa na nás valia tony informácií o ženách, ktoré majú radi sex trochu viac ako iné. Nymfomanky. Je ale naozaj pravda čo sa o nich hovorí? Niekedy to znie možno až vymyslene a vám sa nechce svojmu kamarátovi uveriť čo naozaj zažil. Je to naozaj individuálne, ale povedzme, že väčšina, naozaj drvivá väčšina, vecí je pravdivých. Mali ste niekedy nymfomanku alebo by ste ju chceli? Predstavujete si to niekedy? To asi nie ste sám. Predsa len žena, ktorá od vás bude chcieť stále sex môže byť pre viacerých splnený sen. Je ale naozaj o čo stáť?

 


Kto sú nymfomanky?

 


Ako skoro všetko, aj toto pochádza z gréckej mytológie. Nymfy boli éterické bytosti, ktoré sa podobali našim vílam. Boli mladé, nesmierne krásne a milé k ľuďom. Mladí muž sa im ale vyhýbali, pretože mohli prísť k nejakej ujme kvôli ich túžbe po láske. Je zaujímavé, že práve toto slovo sa začalo používať pre určitú psychickú poruchu, nymfomániu. Nymfománia sa odborne nazýva aj hypersexualitou u ženy, ktorá je charakterizovaná nadmernou sexuálnou túžbou. Žena je permanentne frustrovaná, pretože nevie nájsť uspokojenie a je jednoducho donútená túžbou hľadať nové objekty jej sexuálneho uspokojovania. Z mužského hľadiska ale predsa len nemusí ísť len o niečo zábavné, pretože to môže vo veľkej miere citeľne zasiahnuť život. O tom si ale povieme neskôr. Málokedy sa lieči liekmi, väčšinou len psychologicky, pretože súvisí s možnými inými duševnými chorobami. Príčiny môžu byť rôzne – problém vo vzťahu, kompenzácia nízkej sebadôvery alebo dokonca po hormonálnej liečbe.

 


Sex ponuky nymfomaniek

 


Môžete si práve hovoriť, že ženy, ktoré vyhľadávajú sex pracujú aj v rovnakej oblasti. Je to aj viac než pravdepodobné. Samozrejme nemôžeme povedať, že 100% žien s touto sexuálnou úchylkou pracuje v biznise erotiky, ale určite sa tam nejaké percentá nachádzajú. Je to pre nich jednoduchšie a prirodzenejšie. Hlavne dokážu byť uspokojené aj niekoľkokrát za deň a ešte si zarobia bez výčitiek svedomia. Pre bežnú osobu je totiž veľmi ťažké udržať sa keď vidí sexi objekt. Nechcem nymfomanky vykresľovať ako zver, ale jednoducho keď je niekto stále nadržaný, tak mu spraví lepšie keď sa vybúri a prostitútky alebo ženy na inzeráte, privátoch a podobne si môžu sexu užiť dozaista niekoľkonásobne viac.

 

Ako je to s mužmi?

 


Muži sú špecifický prípad. V tomto prípade ale môžu byť ženy naozaj spokojné aj keď nie možno tak ako by chceli, ale práve toto slovo je vyslovene ženské. Nemá žiadny mužský ekvivalent. Aj keď môžeme z niektorých strán počuť slová ako nymfoman alebo dokonca erotoman, nie sú správne. Správne slovo je len jedno, ktoré sa ale nepoužíva a to je satyr. Satyr je taktiež mytologická bytosť, ktorá je práve priamo zviazaná s nymfami. Aj vzhľadom k tomu, že muži majú väčší sexuálny apetít úplne prirodzene, v spoločnosti sa to taktiež berie ako samozrejmá vec a nie ako psychická porucha. To už sa ženám páčiť veľmi nemusí.

 


Rôzne problémy vo vzťahoch

 


Tu budem práve narážať aj na mužskú stranu, ktorá môže mať výnimočne problémy s nymfomankami. Ako budete vidieť, nie je to nič nezvyčajné a postihnúť to bude môcť kohokoľvek z vás.
Keď to po vás vaša partnerka bude chcieť každý deň minimálne 5 až 7 krát, môže vás to po čase naozaj omrzieť, pretože ste presýtený. Vytráca sa z toho určité kúzlo, máte všetko a ani sa nemusíte snažiť, či dobýjať svoju partnerku, pretože iniciatíva vychádza práve od nej. Ak muž narazí vo vzťahu na nymfomanku môže to byť dokonca ešte horšie. Nielenže prestane mať ako muž chuť na sex, môže mať aj rôzne problémy, pretože tak časté prekrvenie penisu spojené so sexom nie je predsa len najlepšie a môže sa stať, že sa mierne oderie. Ak ste ale zamilovaný, problém môže byť aj v žiarlení. Nikdy si nebudete istý, či jej viete dať všetko čo chce, či sa dokáže udržať a zostane len pri vás. Stačí, aby ju na diskotéke začal baliť pekný chalan a ona sa mu môže poddať. Takýto vzťah v žiadnom prípade nie je o tak často preplietanej tolerancií a dôvere. Nymfomanka vás môže milovať ako len vie, ale ak sa jej hormóny zbláznia, môže to všetko spadnúť ako domček z kariet.
Našťastie mnoho z nich má zábrany a takéto návaly hormónov riešia častou masturbáciou pri porno videu a snažia sa zostať verné svojmu partnerovi. Ale aj v tomto prípade sa vzťah môže rozpadnúť, pretože ani muž nemusí uniesť takýto tlak na výkon. Ideálne alebo aspoň najbližšie sú páry, kde aj muž má naozaj veľmi veľkú chuť na sex, prípadne chlap, ktorému je všetko jedno.

 

U pacientov s demenciou rastie aj sexuálna aktivita

 


Môže to znieť naozaj zvláštne, ale nie u všetkých ľudí sa s vekom vytráca aj ich sexualita. Niektorí starší ľudia trpiaci demenciou vykazujú zvýšené výsledky čo sa týka chuti na sex. Boli by ste možno aj vy prekvapený. Nejde predsa len o žiadnu zlú vec. V rôznych seniorských domoch by teda mohlo byť omnoho živšie než by ste verili.

Treba si bohužiaľ priznať, že hypersexualita je choroba. Nie fenomén, tomu sa tak stáva akurát posledné roky, kedy sú takéto ženy s väčšou chuťou na sex aj vyhľadávané. Ako som už ale písal, vo vzťahoch je to dosť komplikované a preto by mali vyhľadať odbornú pomoc. Liečiť sa to samozrejme nedá, ale doktor by vedel predpísať nejaké typy liekov, ktoré by ich erotickú vášeň mali tlmiť. Postupne sa musia pridávať ďalšie a ďalšie lieky, s ktorou sa neskôr musí kombinovať aj psychologická debata na túto tému ako to poznáme aj z filmov. Je to zložitá cesta pre oboch partnerov, zmeny nálad, ktoré sú až neskôr umelo tlmené ďalšími liekmi.
Nie sme predsa vo Viktoriánskej dobe, kedy lekári naozaj verili tomu, že by sa žena mohla stať nymfomankou na povel a snažili sa také ženy vyrábať. Mysleli si, že ženám stačí hovoriť rôzne neslušné veci, perverznosti a úchylky, kŕmiť čokoládou alebo dokonca iným tučným jedlom.
Nemusíte sa ale báť toho, že by si to vaša partnerka neužila. S najväčšou pravdepodobnosťou si to asi užije ešte viac, ale nie je to pravidlo. Jednoducho aj nymfomanky cítia úplne to isté akoby nimi neboli. Sex akurát prežívajú o dosť viac a rovnako si ho aj užívajú, aby ich to dokázalo čo najlepšie a na čo najdlhšie uspokojiť.
Nemusíte sa hlavne ničoho nijak extra obávať. Ak máte takú príležitosť, vyskúšajte si tento vzťah alebo aspoň jednu noc, sex bude možno trochu iný, ale že by to malo byť niečo výnimočné, to si v žiadnom prípade nikto skúsený nemyslí. Aj dostatočne skúsená žena, ktorá nie je nymfomankou vám to určite dokáže spraviť tak, že sa nebudete vedieť ani postaviť. Vyrazte do ulíc a hľadajte poriadne. Čakajú predsa len na vás. 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.