Sex s profesorom literatúry

21.11.2016 |
Sex s profesorom literatúry

 

Jeho záujem mi nekonečne imponoval. Keď sa vedľa mňa zvalil v ochromení doznievajúceho orgazmu, mala som chuť sa uštipnúť, či sa mi nesníva. Dúfala som, že som jediná. Alebo dáva podobné sex ponuky študentkám pravidelne? Ruku mal preloženú cez moje nahé brucho a končeky prstov sa ešte jemne dotýkali môjho vlhkého rozkroku. Otočila som sa k nemu a on sa vyžíval v mojich bradavkách. Nechcela som, aby sa zas zodvihol a odišiel a tak som sa rozhodla využiť overené ženské zbrane. Účinkovali! Hoci len pred pár minútami som mala plné ústa jeho semena, opäť som zacítila jeho stúpajúce vzrušenie...

 

Neskoré príchody sa (ne)vyplácajú

 

Bola som nemožná. Zaspala som na prvú prednášku literatúry v letnom semestri. A to ma Laura donekonečna upozorňovala, že profesor Zápotočný je na oneskorené príchody alergický. Berie to ako osobnú urážku a študentom to zvykne náležite spočítať. Nenávidela som takéto "staré školy". Celou cestou v trolejbuse som ho v duchu preklínala. Po vstupe do učebne sa všetky oči upreli na mňa. Rýchlo som sa šuchla do posledného radu dúfajúc, že ten starý vpredu si ma nevšimol. Omyl! Je ako predátor! Vykročil rovno ku mne. Vyzeral tak na štyridsať. Tmavé vlasy, športová postava, plné pery a oči, ktoré ma povýšenecky prebodávali pohľadom. Zastal tesne nado mnou a sucho sa spýtal na meno. Vykoktala som svoje priezvisko a chabé ospravedlnenie. Cítila som, ako mi do tváre stúpa červeň. Bolo to vrcholne trápne. Zápotočný ešte niečo zahundral o mrhaní jeho časom a nenávistne mi oznámil, že ma o jedenástej čaká vo svojej kancelárii. Srdce mi bilo na poplach, zvládla som len prikývnuť.

 

Kredity za sex

 

O jedenástej som nervózne klopala na jeho dvere. Pozval ma dnu, posadil do kresla pod oknom a začal hovoriť o oneskorených príchodoch a ich dôsledkoch. Keď som počula o vyradení z predmetu, jeho slová sa mi začali zlievať. Potrebovala som tie kredity, literatúra bola pre mňa nevyhnutná voľba. Zápotočný sa pomaly približoval až stál tesne nado mnou. Všimla som si jeho hranatú sánku, ktorá ostro kontrastovala s mäkkým pohľadom. Práve hovoril niečo o tom, že má pre mňa riešenie a za ruku ma vytiahol zo stoličky. Stála som tesne oproti nemu, nosy sa nám takmer dotýkali. Nechápala som, o čo mu ide. Keď ma však prudko zdrapil za zadok a pritisol ma k sebe, mala som jasno. Má to byť sex ponuka! Nejaký zvrátený druh výmenného obchodu. Na chvíľu som zalapala po dychu, no v sekunde som už mala jeho jazyk v ústach a ruku v nohaviciach. Celá som sa triasla. Miešal sa vo mne strach so vzrušením. Chcela som sa brániť, ale moje telo to odmietalo. S vášňou sa oddávalo jeho dotykom a náruživým bozkom. Skôr ako ma pritisol o stenu a vyhrnul mi sukňu, načiahol sa ešte za kľúčom, aby zamkol dvere. Krátko som si vydýchla a moje nohavičky už skĺzali na zem. „Páči sa ti to?“ zašepkal. Zmohla som sa len na nemé prikývnutie. Pousmial sa a z nohavíc vytiahol svoj tvrdý penis. Tlačil ma na stenu, takmer som nevládala dýchať. Vrazil do mňa a ja som si nohy omotala okolo jeho bokov. Jeho pohyby boli rýchle a presne mierené. Podobnú vášeň som nikdy nezažila. Bolo to ako nespútaná energia, ktorá prechádzala každým kúskom môjho tela. Bolo to prudké a živelné. Po chvíli ma doslova prehodil cez operadlo kresla a začal do mňa vnikať zozadu. Nohy som mala vo vzduchu, rukami som sa ledva pridŕžala sedadla. Bolo to to najúžasnejšie, čo som vo svojom skromnom sexuálnom živote zažila. O pár minút som už zacítila prúd jeho semena na svojom zadku. Bolo po všetkom. Vytiahol si nohavice, podal mi servítku na hneď ako som sa obliekla, viedol ma na chodbu. Pred tým než otvoril dvere ešte sucho skonštatoval: „Som rád, že sme sa dohli. Uvidíme sa v piatok pred Juniorom“ a vykázal ma von.

Odvtedy sme sa stretli už štvrtýkrát, ale náš vzťah sa príliš nezmenil. Vždy prišiel, surovo ma pretiahol a odišiel. Niekedy ako dnes sa mi ho podarilo zdržať ďalším číslom, inokedy ma nemilosrdne odmietol. Ja som však sex s ním milovala a nikdy som sa nevedela dočkať ďalšieho stretnutia. Sama sebe som nerozumela, ale profesor Zápotočný ma vzrušoval už pri stretnutí na chodbe. Bola som vlhká už pri spomenutí jeho mena. Jeho sex ponuky som s radosťou prijímala, hoci som vedela, že sa neskutočne ponižujem. Bolo a je to silnejšie ako ja.

 

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.