Sex tajomstvo odhalené: Prečo muži milujú ženské prsia?

29.11.2017 |
Sex tajomstvo odhalené: Prečo muži milujú ženské prsia?

 

Nie je žiadnym tajomstvom, že mužom sa na ženách najviac páčia prsia. Väčšinou. Niekedy sa síce stretneme s výnimkami, ale aj tak je to v tých chlapoch niekde zakorenené. Nemusí ísť pritom o veľké prsia, aj malé majú svoje čaro. Prečo ich ale muži tak zbožňujú? Tu je niekoľko našich teórií.

 


Muži sa pri prsiach cítia bezpečne

 


Ženské prsia sú mäkké, príjemné na dotyk a majú priam upokojujúci účinok. Kedysi im pocit bezpečia dopriali matky. Teraz je rad na ich ženy. Prsia prinášajú pocit istoty a pohody – a to majú muži  dodnes zapísané niekde v podvedomí.

 

Žena – prsia – plodnosť

 


Nech si už hovoríme, čo chceme, v živote ide len o jedno. Zachovať ľudský rod. Ktorý muž by sa nechcel množiť? A práve prsia sú znamením toho, že je žena plodná a pripravená počať zdravé dieťa. Aj napriek tomu, že reprodukcia dnes už nie je hlavnou motiváciou pre sex, pôvodné inštinkty v nás aj tak zostali.

 

Ženám sa to páči

 


Ženské prsia sú veľmi citlivé a sú považované za jednu z najvýznamnejších erotogénnych zón. Mnohé ženy dokonca dosiahnu orgazmus len vtedy, keď im muž dráždi bradavky. A poznáte snáď lepší pocit ako ten, že sa vaše partnerke páči, čo jej robíte?

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.