6 vecí, ktoré muži v lesby show milujú

08.05.2017 |
6 vecí, ktoré muži v lesby show milujú

 

O tom, že pánske osadenstvo miluje pohľad na dve ženy uprostred horúcich erotických hier, niet žiadnych pochýb. Ktoré momenty z týchto úchvatných predstavení im však spôsobujú prievan v hlave a napätie v nohaviciach? Odhalili sme túžby mužského osadenstva v súvislosti s ich milovanými lesby show. Na ktoré chvíle čakajú od začiatku?

 

Predohra

 

Hoci muži by vo vlastných číslach išli najradšej rovno na vec, v rámci lesby show majú vraj predohru radi. Milujú, keď je všetko realistické. A keďže predohra sa prirodzene spája so ženským pokolením, v rámci lesby predstavenia by si ju dámy tiež nemali odpustiť. Pomalší rozbeh navyše dáva pánom čas naladiť sa na erotickú atmosféru. Niektoré prieskumy dokonca preukazujú, že ak v lesby show chýba predohra, muži nadobudnú pocit, že im na začiatku niečo ušlo. Môžu sa dokonca cítiť podvedení alebo okradnutí. Radi sa pozerajú na to, ako sa dámy pripravujú na akciu.

 

Dve vedľa seba

 

Je všeobecne známe, že mužov veľmi intenzívne vzrušujú vizuálne vnemy. Pozerať sa je pre nich stimulujúce. Ak sa im naskytne pohľad na dve roztúžené ženské telá, privádza ich to do sexuálneho neba. Muži vraj milujú pozorovať situácie, kde sa rovnaké intímne partie ocitnú v scénach tesne vedľa seba. Vzrušujú ich prsia dotýkajúce sa bradavkami, dve vlhké vagíny pripravené na akciu alebo dva vypuklé ženské zadočky. Všetko lákavé chcú mať dvojmo a najlepšie v rovnakej polohe. Žeby chceli porovnávať?

 

Double dildo

 

Erotická pomôcka určená výsostne pre ženské predstavenia by podľa drvivej väčšiny pánov nemala chýbať v žiadnej lesby show. Prináša do scény akciu. Muži zbožňujú pohľad na dve mokré vagíny pohybujúce sa priamo oproti sebe až sa miestami zdá, že dildo v nich nadobro zmizne. Mnohí páni to prirovnávajú k erotickému tancu, ktorý v nich vyvoláva pocit, že sa tie dve oázy ženskej rozkoše chcú pobozkať. Double dildo a lesby show jednoducho idú k sebe ako jahody a šľahačka.

 

Strap-on v akcii

 

Ďalšou erotickou pomôckou, ktorá sa spája s väčšinou ženských predstavení, je populárny strap-on. Páni vraj scény s týmto špeciálne upraveným vibrátorom milujú. Vzbudzuje v nich predstavivosť. Mnohí tvrdia, že ich fantázie pri týchto scénach nemajú konca kraja. Každý muž by sa určite rád stal súčasťou erotických hier dvoch alebo viacerých žien. Strap-on im to na chvíľu umožňuje. Aspoň v predstavách. Muži milujú, keď sa ženy v show so strap-on hrajú tak ako by to robili v realite s nimi. Na mieste je nielen sex, ale aj orál, hladkanie či anál.

 

Extrémne okamihy

 

Mnohí muži sa priznávajú, že v rámci ženských predstavení očakávajú aspoň jedno prekvapenie. Môže ním byť čokoľvek neočakávané, zaujímavé alebo extrémne. Niečo, čo ešte neskúsili a na vlastné oči možno ani nevideli. Do tejto kategórie patrí všetko od extra dlhých a hrubých vibrátorov vrazených do všetkých otvorov na tele, cez pľuvanie do každej dierky vrátane úst až po výlučky z močovej rúry či z konečníka. Medzi tým si môžete predstaviť naozaj čokoľvek, čo by ste vy sami chceli vidieť. Všetko nezvyčajné a pohybujúce sa na hraniciach ľudských možností je v týchto predstaveniach vítané.

 

Tvrdé zaobchádzanie

 

Väčšina pánov sa zhoduje, že pomalá nežná erotika im v lesby show nevyhovuje. Chcú vidieť akciu a predovšetkým chcú vidieť súperenie až agresivitu. Tvrdé, bezohľadné zaobchádzanie je to, čo mužov privádza do šialenstva. V rámci scén majú radi ťahanie za vlasy, tvrdé dorážanie, násilné vniknutia a neprekážajú im ani príležitostné vulgarizmy. Sokyne zápasiace v blate boli predsa vždy symbolom erotiky.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.