Sex u lekára v Bratislave

25.09.2016 |
Sex u lekára v Bratislave

 

 Pondelok ráno. Čas, ktorý každý človek bral iba ako strašný a odporný. Človek musí skoro vstávať, ísť do školy, prípadne do práce. Ešte keď človek musí ísť k lekárovi a od rána si vysedieť na sedačke dieru a unudiť sa k smrti od čakania, je pondelok ráno ešte horší.Pre Luciu to tak ale vôbec nebolo. Prežívala skôr opak, pravý opak. Bola celá netrpezlivá a tešila sa, kedy ju konečne predvolá jej lekár, gynekológ Marián. Bol pre ňu trochu taká platonická láska, už od prvej návštevy, ktorú u neho mala. Lucia bude mať onedlho dvadsať jedna rokov, býva v Petržálke s rodičmi a študuje na výške ekonomiku a povedzme, že je vyzretá do krásy. V škole sa zapája do všelijakých pohybových činností, dokonca založila s kamoškami tým roztlieskavačiek. Je to baba, za ktorou sa naozaj takmer každý muž otočí. Práve preto ju o to viac dráždilo to, že na každej návšteve, ktorú u Mariána má, je úplne profesionálny, a na jej žmurkania, zvodné reči a snahy zapôsobiť vôbec nereaguje. Aj tak ho milovala. A zakaždým, keď mala u neho prehliadku bola nadšená. Marián mal niečo po tridsiatke, ako doktor gynekológ začal pracovať len pred troma rokmi. Slečny, nie len Lucia, z neho sú úplne napichané. On je však veľký profesionál, má aj priateľku a každá pacientka, síce plná žiadostivosti, sa dokáže ovládať. Lucia je však výnimkou. Najmä posledné prehliadky začínala prekračovať hranice. Na minulej prehliadke chytila Mariána počas kontroly za stehno, a vtedy ju dosť výrazne požiadal o profesionálny prístup. Lucia sa však nedala. Dnes má nastať veľký zlom. Bola na túto prehliadku pripravená. Naschvál počkala, kým bola poslednou pacientkou, aby doktor už nemal koho ďalej vyšetrovať. Mala diabolský plán, všetko mala prichystané. Marián sa mal onedlho dozvedieť strašnú novinu.

 

Diabolský plán

 

Lucia bola prefíkaná baba. A hlavne veľmi tvrdohlavá. Keď niečo chcela, šla cez mŕtvoly a bola ochotná pre to spraviť naozaj všetko. Na istej zoznamovacej sieti si založila už pred niekoľkými mesiacmi profil. Vyplnila ho údajmi, v ktorom sa vydávala za krásneho, mladého športovca, našla si na zahraničnej zoznamke jedného chalana, ktorý tam mal fotiek plný profil. Posťahovala ich, nahodila na svoj fejkový profil a nejaké dala aj do albumov. Cez svoje dobré známosti sa dostala k nicku na frajerku pána gynekológa. Keď prešiel od založenia profilu nejaký čas, sadla si za počítač a šla na vec. Začala si s ňou písať. Dievčina, volá sa Barbora, odpisovala, povedzme, dosť horlivo. Bodajby aj nie, každá žena by bola vlhká pri pohľade na tohto fešáka, ktorého si Lucia našla. Písali si dlho do noci, na druhý deň tiež a aj ten ďalší. Prešiel týždeň, a zatiaľ sa bavili len o bežných veciach, Lucia strategicky občas hodila nejaký kompliment a Barbore polichotila. Teraz, po týždni, chcela, aby sa to konečne zvrhlo. Začala Barbore písať, aký je nadržaný, že dnes celý deň myslel na ňu. Barbora bola veľmi polichotená, tiež povedala že je veľmi nadržaná. Lucia vedela, že to pôjde hladko. Poslala Barbore niekoľko obrázkov tohto chlapa v boxerkách, kde sa rysoval postavený penis. Barbora chcela vidieť viac, bola celá rozpálená. Lucia napísala: “Dobre, ak spravíme výmenu a ty mi pošleš tiež.” Ona súhlasila. Nastal sex cez chat. Obaja si vymenili niekoľko nahých obrázkov, Barbora poslala Lucii svoje obnažené prsia, dokonca aj odfotenú kundičku, ktorú si prstami rozťahovala. Keď to celé skončilo, Lucia navrhla osobné stretko. Že si to určite musia rozdať aj naživo. Barbora, síce neuvážene, ale súhlasila. Bola z tohto chatovania hotová. Lucia sa rozlúčila, zlomyseľne sa pousmiala, kľúčové pasáže chatu dala vytlačiť, papiere si odložila, zavrela notebook, po chvílke aj svoje oči a spokojne si predstavovala seba, ako jazdí na svojej sexi láske.

 

 

Roztiahnite nohy, prosím

 

Ďalší!” ozval sa Marián od dverí. Lucia spokojne vstala, nikde okolo nebol už žiaden pacient. Vošla do dverí a pozdravila. “Á, Lucia, to si ty. No poď, daj sa do pol pása dole a posaď sa na stôl, prosím.” povedal. “V poriadku, pán doktor. Ale ešte predtým by som vám rada niečo ukázala, cítila som povinnosť vám to ukázať.” Marián nerozumel, ona mu podala vytlačené papiere s horúcimi konverzáciami, ktoré prebehol očami. Zdesene pozrel na Luciu. “Odkiaľ to máš?” spýtal sa. “To je jedno. Mám dobré konexie a dostala som sa k tomuto. Vaša priateľka si vás absolútne neváži, vidíte aká je to cundra? Verím vám že teraz máte v sexe veľa hnevu a ste znechutený...” Podišla k nemu, bola od pól pása vyzlečená. “...Ale ja vám môžem pomôcť, aby ste svojmu hnevu vedeli uľaviť. Nezaslúži si podľa vás pomstu?” chytila ho za stehno, a prešla rukou až k jeho penisu. Marián bol celý bez seba, od nervov, od pocitu zrady a všetko sa mu v ňom bilo. Lucia si stiahla cez hlavu tričko, a tým zostala úplne nahá. “Pozrite sa, aká som z vás vlhká.” schytila jeho ruku a priložila ju na svoju vagínu. “Vaša priateľka by si rada dávala iných, ja by som si chcela dávať iba vás. Stále, každý deň...” V tom sa niečo v doktorovi zlomilo, prestal s hlasným dýchaním, schytil prudko Luciu za pás, odsunul ju až k lekárskemu stolu, posadil ju naň, zdvihol jej nohy a začal jej divoko lízať kundu. Ona dobre že neomdlela od žiadostivosti a rozkoše. Zabáral jej svoj dlhý a drsný jazyk veľmi hlboko. Lízal jej celý jej priemer hore a dolu. Potom prešiel jazykom až k jej tvrdým bradavkám, ktoré tiež olizoval. Zatiaľ si rozopol nohavice a vytiahol z nich svoju kládu. Neváhal ani sekundu, a hneď ho do Lucii vrazil. Bol tak tvrdý! Lucia bola bez seba. Bol ako skala. Šukal ju vášnivo a natvrdo, akoby všetok svoj hnev prenášal cez svoj penis do nej. Akoby ona bola Barbora a on ju svojim penisom tvrdo trestá. Už keď z nej takmer vyšukal aj dušu, ona vzdychala od jedného orgazmu za druhým, on vytiahol totálne napružený úd a hneď ako ho z nej vytasil, prestriekal jej celé telo od vagíny až k prsiam. Po tom sa oprel o stenu, skĺzol na zem a predýchaval túto mrdačku. Lucia sa spokojne usmievala, prešla si prstami po prsiach, na ktorých bolo doktorovo teplé semeno. Prsty vsunula do úst, a túžobne si ho vychutnávala. Konečne bol môj! Pomyslela si.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.