Sex v aute alebo radšej v prírode?

25.09.2017 |
Sex v aute alebo radšej v prírode?

 

Určite ste si aj vy niekedy hovorili, aké by to bolo mať sex v aute alebo na druhej strane len tak vonku, v lese alebo pri rybníku. Aké to môže asi byť? Samozrejme to nezistíte kým to nevyskúšate a určite to stojí za to. Plno ľudí už niečo také zažilo, ale nemyslím to tak, že by to mal byť sex na verejnosti. Samozrejme, určité riziko tu je vždy, že vás niekto prichytí alebo pôjde rovno neďaleko vás. Ale nejdete mať sex s tým zámerom, že by vás niekto mohol nachytať a že vás niekto bude pozorovať alebo dokonca natáčať. Asi by to nebolo najlepšie video a bolo by taktiež nepríjemné nájsť seba na nejakej erotickej stránke v porno videu.

 


Sex v aute

 


Sex v aute je v letných mesiacoch ideálnym riešením, pokiaľ na vás na výlete príde chuť trochu si užiť. Auto je však aj plné rôznych prekážok, ktoré je potrebné prekonať alebo sa im prispôsobiť a zdolať ich. Preto nie je každá poloha do auta vhodná. Aj kvôli rôznym prekážkam nie je vhodná každá poloha, na ktorú ste možno aj z vašej spálne zvyknutý. Byť pripravený by ale nebolo na škodu. Je dôležité aby ste si neublížili vy a aby ste neublížili ani partnerke, je totižto bohužiaľ na sex v aute spísaných aj niekoľko varovaní. Ale povedzme si niekoľko polôh, ktoré by ste v aute mohli vyskúšať. Nemalo by záležať ani len na tom, že ste amatér. Ak ste už skúsenejší, tak by ste mohli experimentovať a vyhľadávať na internete stále zaujímavejšie polohy, pri ktorých sex môže byť neprekonateľným pôžitkom. Ak sa vám príležitosť naskytne, tak ju hneď využite. Pár praktických rád a polôh bude popisovaných zo ženského hľadiska, keďže treba povedať, že väčšina práce bude na nich. Zopár polôh je len takých, kde preberie iniciatívu aj muž v pravom slova zmysle. Hlavne je žena viac ohybnejšia, preto je ľahšie písať to z tohto pohľadu, aby vedela čo má robiť. Sex v aute má ešte jednu zaujímavú výhodu. Je tam rádio, nemusíte si vybíjať mobil alebo so sebou nosiť nejaký prehrávač, stačí ho zapnúť a romantická hudba vám môže hrať do uška počas toho ako si to spolu budete rozdávať. Ak ale radšej máte ticho, nikto vám nič nehovorí, ale rovnako je rádio dobrý kamarát na to, aby nebolo počuť hlasné výkriky po dosiahnutí orgazmu, pretože ani auto samotné nie je bohužiaľ zvukotesné.

 


Jazda na zadnom sedadle

 


Váš partner si sadne na zadnú sedačku, ale predtým je potrebné sklopiť predné sedadlo spolujazdca čo najviac na palubnú dosku, aby sa uvoľnilo čo najviac priestoru pre vás. Natiahnite obe nohy po stranách sedadla. Vy si na naň vylezte a mali by ste byť k nemu otočená chrbtom. Podľa toho ako ste vysoká, tak buď budete sedieť ale si kľudne kľaknite a skúste dať nohy okolo jeho bokov. Potom vám už len zostáva len jedno, vziať ho na skúšobnú jazdu a poriadne na ňom tú jazdu trénovať kým sa neunavíte.
Na čo si ale dajte hlavne pozor? Rozhodne neseďte vzadu za vodičom, tým aspoň zamedzíte zbytočnému trapasu keď sa náhodou niekto dotkne klaksónu rôznou časťou svojho tela a nebudete teda trúbiť a pútať na seba zbytočnú pozornosť. Rovnako tak môže pritiahnuť neželanú návštevu aj blikanie smeroviek alebo iných svetiel v aute. Samozrejme a to v prvom rade, vypnite motor a kľúče pre istotu vyberte zo zapaľovania. Praktické taktiež je použiť deku alebo uterák, aby ste si ochránili svoje sedadlá a poťahy pred neželanými škvrnami od semena alebo iných štiav.
Ďalšou polohou by mohlo byť niečo s využitím spolujazdcovho sedadla. Posuňte si ho čo najviac dozadu a partner sa rozkročí. Vy si na neho jednoducho sadnete, nohy máte medzi jeho nohami, opierate sa o jeho kolená a snažíte sa trieť chrbát o seba a jeho hrudník. Kľudne si môžete diktovať tempo ako sa vám zapáči. Muž má voľné ruky a taktiež vás ešte môže dráždiť. Dajte si ale pozor na nízky strop auta, pretože by ste mohli mať mnohé odreniny a zbytočné hrče na hlave po toľkonásobnom skákaní. Keď už budete vpredu, dávajte si pozor na riadiacu páku, ktorú nepoužívajte ako opierku, inak by to dopadlo nepríjemne.

Ako vidíte, sexu v aute sa medze nekladú, je množstvo polôh a ja som vymenoval naozaj len minimum pre základ takejto erotickej vášne. Treba si dávať pozor len na veci spojené s autom samotným a to aby ste náhodou nestlačili dole ručnú brzdu alebo náhodou nenaštartovali auto. V horšom prípade by ste mohli skončiť nabúraný na ceste, v potoku alebo niečo horšie možno. Nepodceňujte to ani keď to vo vás vzplanie ako fakľa. Tú vášeň na jednu minútu stiahnuť viete, aspoň si budete obaja istý, že prežijete tento sex v zdravý a poriadne si ho aj užijete.

 


Sex v prírode

 


Sexu v prírode nie je také množstvo, prípadne k tomu netreba asi toľko rád a bezpečnostných upozornení, ale ako by ste si mali nájsť vhodné miesto na takéto radosti života? Ťažká otázka. Ak ste domáci v nejakej obci alebo meste, viete dosť dobre, kde by vás niekto prichytil a kde nie. Takéto miesto, kam nikto nechodí, nemusí byť také ľahké nájsť. Predsa len ako som písal, nejde o sex na verejnosti, takže žiadne kabínky, štadión alebo iné miesta, kde sa môže schádzať viacero ľudí nie sú na mieste. Miesto, ktoré by sa hodilo na podobnú situáciu je v prvom rade len. Krásna prechádzka, niekde možno aj túra. Predsa len toľko ľudí tam nechodí a nie je komplikované nájsť nejakú malú a odľahlú čistinku, kde by ste začali s romantickou predohrou zakončenou vášnivým sexom. Príroda nie je auto, obmedzenia tu neuvidíte, pretože sa nemusíte báť, že si udriete hlavu o strop auta, že zatrúbite alebo naštartujete. Jediné, čoho by ste sa mali vyvarovať je len to, kam si deku alebo podložku pod vás rozložíte. Nebolo by veľmi múdre, keby ste si to miesto poriadne nepozreli ešte pred tým, ako si ľahnete. Nie je blízko mravenisko? Nevyskytuje sa tu viac hmyzu ako o meter ďalej? Možno tam majú hniezdo nejaké živočíchy. Nezabudnite, že by ste mohli dostať kliešťa do intímnych partií, čo by bolo tá posledná vec, s ktorou by ste na pohotovosť chceli utekať. Sex v prírode vám ale dodá určitý vánok a je to niečo úplne iný. Keď budete nahý a ležať len tak vedľa seba, alebo sa navzájom uspokojovať, populárny je napríklad orál, tak vám bude behať po tele husia koža, lebo sa budete cítiť voľne a slobodne. Na tomto mieste by vás nemal nikto kritizovať a ani sa nad vami pohoršovať. Ide predsa len o les a ľudia tam buď veľmi nechodia alebo by sa mohli takýmto párom vyhýbať.

 


Niečo vlhkejšie príde vhod

 


Lepšie ako nejaká čistinka môže byť aj nejaký opustený rybník v lese alebo v horách, kam sa chodí kúpať len málo ľudí. Prípadne nikto. Sem kľudne môžete vziať dievča aj prvé rande, navrhnúť jej kúpanie a pohotovo viesť konverzáciu k tomu, že by ste si užili aj prvý sex, pretože nemáte plavky. Čo viac by mohlo nakopnúť a vzrušiť mladých ľudí ako to, že sa navzájom uvidia nahý, skočia do vody a nenápadne sa budú o seba trieť až kým nepreberie chalan iniciatívu prvého zásunu. Môže to spraviť vo vode, pôjde to predsa len ľahšie, vonku na brehu to zase bude tradičnejšie a určite si to tiež užijete poriadne. Plus je jasné, že v mladom veku pre vás nebude problém si to zopakovať aj vo vode aj na brehu v priebehu dvoch hodín aj štyrikrát. Nie je to samozrejme nič nezvyčajné, ale na svoje si prídu aj zrelé alebo staršie páry. Nemusíte sa hanbiť, je to to isté, ako ísť niekam na nuda pláž alebo do sauny. Môže vám byť jedno, kto vás uvidí nahých, ak sa nemusíte za nič hanbiť, tak nech druhí závidia a vy si užívajte niečo omnoho lepšie. Dúfam, že som vaše libido trochu nakopol a už rozmýšľate nad nejakým výletom do prírody na aute.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.