Sauna a sex, ide to dokopy?

17.09.2017 |
Sauna a sex, ide to dokopy?


Nikto nebude pochybovať, keď poviem, že saunovanie je veľmi obľúbený, zdravý a tradičný spôsob relaxácie. AK ale nebývate v okolí wellness centra, ktoré by sa vám aj finančne oplatilo, nenavštevujete ho tak často akoby ste asi chceli. Podľa odborníkov je saunovanie nielen vhodným spôsobom ako relaxovať alebo robiť niečo pre svoje zdravie, ale predstavuje taktiež jednu z možností ako si zlepšiť, spestriť a oživiť svoj sexuálny život.

 


Ako to funguje?

 


Slovo sauna je fínskeho pôvodu a označuje malý priestor, miestnosť alebo nejakú búdku, ktoré sa vykurujú a používa sa ako nejaká ohrievacia miestnosť na známe saunovanie. Samotné saunovanie má dosť dlhú tradíciu, už cez dva a pol tisíc rokov, pretože vďaka viacerým benefitom obdivuje saunovanie stále viac a viac ľudí vo verejných aj rodinných saunách po celom svete. Aj preto, že si dáva stále viac ľudí budovať sauny doma, je potrebné aby bolo vnútro sauny kvalitne izolované, preto sa sauna obkladá drevom, ktoré naviac pôsobí pozitívne na duševnú pohodu ľudí vo vnútri. Asi aj preto, že majú prírodu na dosah, keďže drevo na obklad musí byť kvalitné a celistvé, žiadne dosky vyrobené z triesok ako pri nábytku doma. Na prírodu to samozrejme už tak pozitívne nie je, preto je samozrejme dnes už v modernej dobe možné spraviť si len kamennú saunu alebo obkladovú. Tie sú ale prevažne parné. Saunové krby alebo radiátory obvykle vyhrejú miestnosť na rôzne teploty. Záleží na tom, kto to má ako rád a hlavne ako to zvláda.
Ako som už spomínal, saunovanie má mnoho pozitívnych účinkov, ktoré si môžete ale preštudovať neskôr, ja sa teraz zameriam na tie zábavnejšie veci, ktoré sa dajú v saune robiť. Samozrejme nejde len o zábavu ako takú, ale partnerke alebo partnerovi môžete argumentovať aj tým, že sex v saune má blahodarné účinky. Vytiahnuť to môžete vtedy, keď vaša polovička nebude chcieť v saune robiť naozaj nič iné mimo saunovania a vy dostanete na sex hroznú chuť. Už vďaka samotnému pobytu v saune sa stáva naše telo dosť pripravené na sexuálne hry, u žien sa jedná hlavne o miestami zvýšenú dráždivosť erotogénnych zón a u mužov potom dochádza k lepšiemu prekrveniu penisu a teda aj k lepšej a pevnejšej erekcií.
Pozitívny účinok pobytu v saune pretrvá bezprostredne v maximálnej možnej miere približne hodinu až dve hodiny po saunovaní. Ku skvalitneniu sexuálnych pôžitkov sa využívajú rôzne fyziologické zmeny vo vašom tele. V jednoduchosti to znamená to, že krátko po prehriatí tela je možnosť dostať intenzívnejší a omnoho väčší orgazmus. A čo je dôležité, nejde len o jednorazovú výhodu návštevy sauny. Ak by ste saunu navštevovali častejšie, tak nielen u mužov, ale aj u žien dochádza k celkovému vyrovnaniu hladiny hormónov v krvi, čo samozrejme ovplyvňuje aj obľúbené sexuálne aktivity tiež v ďalších fázach. Netreba zabudnúť ani na to, že vizuálne vnemy, ktoré sú pri saunovaní očividné a najvýraznejšie. Pre pár, ktorý pravidelne navštevuje saunu, môže ísť aj o významné spestrenie ich sexuálneho života vo všeobecnosti.

 


Saunu tam, kde to poznáte

 


Asi nie je nutné pripomínať, že pre intímny život páru je samozrejme ideálne, keď si môže vychutnať chvíle v horúcej pare bez akejkoľvek prítomnosti ďalších osôb. Aj to je jeden z hlavných dôvodov, prečo v súčasnej dobe stúpa počet tých ľudí, ktorí si zariaďujú domácu či rodinnú saunu maximálne napríklad pre štyroch až šesť ľudí, ktorí sa v nej môžu vyhrievať. Potom je možné vnímať spoločné saunovanie ako skutočne ideálnu predohru, po ktorej je možné sa odobrať priamo do spálne, čo ale samozrejme nie je nutné. Rozdať si to môžete aj priamo na mieste, ale treba vtedy dávať pozor na hygienu. Práve preto, že saunu máte doma, naskytá sa možností omnoho viac. Ak nemáte to šťastie a ste slobodný, môžete si zavolať eskort do bytu a skúsiť vyskúšať niečo, čo by prekvapilo aj samotnú ženu, ktorá za vami príde. Pretože saunovanie určite nie je to, čo by robila každú chvíľku.
Pri tomto však ostať nikto nemusí. Stále tu existuje aj množstvo iných možností. Ak máte kamarátov a kamarátky, ktorí sa sexu nebránia, zorganizujte saunovú párty. Ako som spomínal, saunu si dajte spraviť najmenej pre štyroch ľudí. Menšie sa neoplatia, pretože za výstavbu zaplatíte aj tak veľa peňazí a rozdiel medzi dvoj saunou a štvorkou, či šesť už nie je taký veľký a treba myslieť aj do budúcnosti, že je predpoklad rodiny, či teda práve spomenutých zábav, ktorých môže byť vo vašom mladom veku niekoľko desiatok a možno aj stoviek. Môžete teda pozvať svojich pár kamarátov, susedov alebo známych, či napísať na internet a zavolať úplne neznámych ľudí, s ktorými budete môcť robiť všetko možné, pretože sa ozvú na váš inzerát. Mohli by ste si zorganizovať vlastnú swingers sauna párty. Zabavíte sa aj vy a aj oni. Nakúpite nejaké občerstvenie, pár nových uterákov určených práve na takéto akcie, trochu alebo viac alkoholu a môžete si užívať neviazanú erotickú oslavu, pri ktorej sa poriadne spotíte. Myslím, že je úplne jasné, že k saunovaniu patrí aj nahota. Môžete mať na sebe uterák alebo plachtu, ktorá bude zakrývať to čo nechcete, aby videl niekto iný, ale na druhej strane treba povedať, že vo verejných saunách sa stane, že už toho cudzieho človeka nikdy neuvidíte a ak sa nemáte ani za čo hanbiť, tak by nemal byť problém ani pred známymi. Ak sa jedná o práve spomínanú sex párty, tam je asi nejaká plachta od začiatku úplne zbytočná a nahotou rozprúdite tú dôležitú intimitu, dáte preč ostýchavosť a môžete sa možno aj skôr pustiť do predohry a orálneho sexu.
Ak by som sa mal vrátiť ešte k verejným saunám, v niektorých je nutnosť dodržovať aj nejaké tie etické pravidlá a ohľaduplnosť, slušnosť a toleranciu. Samozrejme to pre vás a ani pre vašu priateľku nemusí byť stratené, máte rovnaké práva ako každý iný a zaplatili ste si vstup. To čo už tam budete robiť je na vás a dôležité je aby vás nekonfrontovali zamestnanci priamo pri akcií. To by mohlo byť trošku nepríjemné. Vo väčšine sáun môžete vidieť oznamy, že kvôli hygienickým očistám a ochrane pred teplom je nutná nahota a plachty si ani len nemôžete zobrať so sebou dnu, alebo by ste to nemali a v suchých saunách len na ne sadnúť. Počas saunovania je však nahota taktiež vnímaná ako úplne prirodzená súčasť tohto procesu. Málokto si dovolí netaktné alebo nevhodné správanie v podobe zjavne obťažujúcich pohľadov alebo smiechu. Popravde to tam takmer nikoho nezaujíma. Je jasné, že muži sa nenápadne pozrú po iných mužoch a porovnajú si svoj penis čo im buď dodá odhodlanosť alebo zakope vaše ego dole. Taktiež je samozrejmé, že muži pozerajú po nahých ženách a ženy po mužoch. Každý sa to ale snaží robiť tak, aby si to nikto nevšimol a taktne. Ak ste samozrejme neprišli niekoho zbaliť a flirtovať.

 

Nechajme to radšej na doma

 


Milostné hry je dobré asi nechať predsa len na doma v domácej saune a vo vlastnej posteli. Dôvod je hlavne ten, že vás nikto cudzí pri tom nemusí pristihnúť a pohoršovať sa. ušetríte si možno zbytočnú hádku a nejaké problémy. Samozrejme ak ste v saunách sami, tak to risknúť kľudne môžete a užijete si to, čo mnoho ľudí nie. Aj tak však k saunovaniu v spoločných saunách spolu s ďalšími osobami patrí určite erotické iskrenie, ktoré môže partnerom spestriť ich nasledujúci sexuálny zážitok. Pár môže vnímať aj takto pobyt v saune ako nenápadnú predohru, kedy si telesný kontakt samotný a ďalšie milostné hry nechajú na neskôr. Takže v jednoduchosti sa poriadne naštartujete pred tým ako na seba tvrdo a vášnivo skočíte. Pokiaľ máte saunu doma, tak vás to k týmto erotickým hrám bude lákať už priamo tam. Riziko je len jediné a to neprehriať sa dávať si pozor na dýchanie hlavne vo vyššom veku a hlavne u mužov!

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.