Striptíz: mýty a fakty

22.05.2017 |
Striptíz: mýty a fakty

 

 

Striptíz patrí medzi bezkonkurenčne najčastejšie erotické túžby nielen pánov tvorstva. Pohľad na sexi nahé telo a nejaké tie nevinné dotyky dokáže spravidla rozdýchať aj prudérnejšia časť populácie. Avšak ruku hore všetci, ktorí ho praktizujete vo vlastnej spálni. K erotickému vystúpeniu sa v skutočnosti odhodlá len mizivé percento párov. Striptíz ako taký je totiž opradený množstvom nezmyselných mýtov, ktoré nemajú s realitou nič spoločné. Čo teda je a čo nie je pri striptíze dôležité?

 

Muži ho milujú viac ako ženy: FAKT

 

Áno, muži ho zbožňujú. Silnejšie pohlavie je totiž evolučne naprogramované na vizuálne erotické vnemy. Všetko sexi ich okamžite zahrieva v rozkroku a stimuluje k akcii. To ale neznamená, že by sa dámy nevedeli nadchnúť pohľadom na nádherné mužské telo. Pre ženy je však striptíz skôr formou vítanej zábavy a rozptýlenia ako neodolateľná erotická hra. V ideálnom prípade si užívajú profesionálne vystúpenia pri dobrom drinku v kruhu priateliek. Súkromné číslo od partnera pravdepodobne privítajú, ale skôr sa zasmejú ako by im mali zvlhnúť nohavičky.

 

Striptérka musí mať skvelú postavu: MÝTUS

 

Profesionálne striptérky sú zvyčajne sexi divy s viac či menej nápadnými silikónmi, osím driekom a nekonečne dlhými nohami. Predstava, že len tieto ženy majú moc vydráždiť muža do sexuálnej nepríčetnosti, je však mylná. Muži vedia, čo majú doma a spravidla ich vlastná žena vzrušuje. Nejaké to kilo navyše si pravdepodobne už dávno všimli a nebudú mu pri erotickom čísle venovať nijakú zvláštnu pozornosť. Okrem toho existuje množstvo šikovných trikov, ako vybabrať s prípadnými nedostatkami. Na mieste sú vysokánske lodičky, podväzky, korzet i tlmené svetlo.

 

Najsexi je od profesionálky: MÝTUS

 

Domáci striptíz je pre mužov stonásobne intenzívnejšie dobrodružstvo ako pohľad na profesionálku zvŕtajúcu sa pri tyči. Dôvodov je hneď niekoľko. Po prvé, dostupnosť. Tá pri tyči iba tancuje. Je to pekné, je to aj erotické, ale je viac ako isté, že z toho nič nebude. Doma v spálni je však pravdepodobnosť príjemného ukončenia hraničiaca s istotou. Po druhé, neočakávanosť. To, že v nočnom klube bude tancovať sporo odetá dáma, to sa očakáva. Ale to, že bude niekto tancovať v spálni a že to bude vlastná partnerka, s tým sa spravidla nepočíta. Väčšina pánov zostane príjemne zaskočených a potešených.

 

Sexi spodná bielizeň je nevyhnutná: FAKT

 

Áno, striptíz je o sexi tanci v Evinom rúchu. Nie je však celkom jedno, ako sa do toho rúcha dostanete. Odhadzovať bavlnené gaťky s kvietkovanou potlačou pravdepodobne nebude také sexi ako vrtieť nad hlavou čiernymi čipkovanými nohavičkami. Čierna čipka je to najerotickejšie, čo na trhu nájdete. Do úvahy prichádza aj červená, ktorá však pôsobí mierne agresívne. No nič proti chuti.

 

Striptíz je treba vedieť robiť: MÝTUS

 

Predstava, že striptízové predstavenie má nejaké pevné pravidlá, neplatí. Aspoň nie pri súkromných číslach. Profesionálky spravidla majú scenár, no cieľom spálňových čísel nie je ašpirovať na erotický salón, ale potešiť a vzrušiť partnera. Dôležitejšie ako vedieť je chcieť. Ostatné už pôjde samo. V prvom rade je potrebné brať celý striptíz s nadhľadom. Následne sa skúste zamerať na jeho túžby a nechajte sa nimi unášať. Ak partner miluje vaše prsia, doprajte mu ich. Ak ho dráždi pohľad na to, ako sa dotýkate vlastnej vagíny, robte to pre neho. Samozrejme, môžete si naplánovať nejaký orientačný postup, ale v zásade sa riaďte svojou a partnerovou náladou. Je celkom možné, že skončíte po minúte. Ak to bude spoločným smiechom alebo sexom, dopadlo to v zásade dobre.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.