Štyria sú v sexe viac než dvaja

30.08.2017 |
Štyria sú v sexe viac než dvaja


Aj keď to možno vy neobľubujete, neznamená to, že niekto iný si práve neužíva sex s druhým párom. O čo ide? Je to jednoduché. Jeden pár sa dohodne, že si sex spestria a hľadá iný pár – známy alebo neznámy, ktorý by si to s nimi rozdal v ich spálni. Variant môže byť niekoľko, môžu sa len pozerať, každý môže mať sex len so svojim partnerom, ale oba páry sú na jednej posteli, môžu si partnerov vymieňať. Je možné to rozobrať na niekoľko spôsobov. Netreba si sex v páre zamieňať so swingers párty, pretože tam je párov niekoľko a taktiež ide o úplne inú akciu. Tu sú len dva páry a pokúšajú si užívať nové sexuálne scenérie aj pred niekým iným, či rovno s niekým iným.
Mnoho ženám, ale samozrejme aj mužom, môže byť nepríjemné svoju polovičku sledovať pri sexe s niekým iným, preto je treba povedať, že do takýchto experimentov sa netreba púšťať bezhlavo. Treba si všetko premyslieť, vysvetliť a zhodnotiť výhody alebo nevýhody. Ak je čo i len jeden partner na pochybách, nie je dobré ho do toho tlačiť, pretože si samotný sex ani poriadne neužijete a on už duplom nie. Ak ste si ale na 100% istý, že to chcete, neváhajte sa spýtať svojich známych, či by do toho nešli. Ja viem, mohlo by to byť trochu trápne a určite neradím, aby ste to na niekoho vysypali z ničoho nič. Treba na takú tému ísť pomaly a pýtať sa nenápadne, ak zistíte nejakou omáčkou okolo, že by o niečo také nemali záujem, konkrétnu otázku ani nemusíte pokladať. Hlavne môže byť aj divné pre niekoho mať sex s niekým koho pozná možno aj niekoľko rokov, tak ak by ste sa práve tomuto chceli vyhnúť aj vy, bolo by dobré si dať sex ponuku na internet. Na nejakú zoznamku alebo inzertný portál, kde sa s týmito erotickými vecami nikto netají a nehanbí. Môžete si napísať podmienky, ktoré vyžadujete od druhého páru, bydlisko, presný čas a vek. Je možné, že by ste chceli starších a skúsenejších do postele, keďže vy môžete byť dvadsaťročný mladý pár, ktorý je na erotických začiatkoch. Môžete si nájsť rovnakú vekovú kategóriu a budete obaja experimentovať. Je to len na vás a možností je aj tu veľmi veľa.

 


Podmienky sexu v pároch sú nutnosť, nie byrokracia

 


Samozrejme. Je normálne keď vyžadujete, aby mal chlap v druhom páre natiahnutý kondóm aj keď ten druhý pár to od vás vyžadovať nemusí. Chránite sa predsa vy a máte na to právo. Ak je to niekto neznámy, myslím si, že ochrana je na mieste. Ak ide o priateľov, tam záleží na dohovore. Ženy, ktoré idú do skupinových sexov musia rátať s tým, že nejaké to semeno sa im môže dostať aj do vagíny a je väčšia pravdepodobnosť blbnutia v posteli, takže aj pretrhnutia kondómov. Preto je dobré si predpísať antikoncepciu a nebáť sa niečoho neželaného. Pripomienky si na web môžete dať rôzne. Od štýlu akým sa milujete až po bizarnosti. Ak chcete pár na klasický sex, tak to tam napíšte a ak chcete pár na sado-maso, tak tiež. Ak by ste sa pri tom chceli natáčať netreba hovoriť, že je nutné to povedať aj tým druhým a musia s tým súhlasiť. Hygiena je v tomto prípade mimoriadne dôležitá. Osobne by som trval na tom, aby sa pár, ktorý má prísť za mnou ešte osprchoval u mňa. Kľudne obetujem trocha vody ako neželanú chorobu. Podmienky sa môžu týkať aj ochlpenia. Ochlpenie ženy môže byť úplne preč, ale ak sa niekto rád prediera pralesom, tak si môže vyžiadať aj to. U chlapov je to niečo podobné, aj keď tam je viac možností. Okolo penisu môže a aj nemusí byť oholený, ale čo ak má v sebe príliš veľa testosterónu a má chlpy naozaj všade? Kvôli jednému takémuto sexu by sa asi málokomu chcelo holiť celé telo. Záleží rovnako na dohode, niektoré ženy by to asi nezniesli, ale ktovie čo vtedy majú za problém. Ak by ste chceli nejaké pomôcky, kľudne to spomeňte, pretože je fajn, ak by mal druhý pár nejaké hračky doma, ktoré by k vám mohol doniesť. Či už to budú len putá, vibrátor alebo taktiež nejaké bičíky. Do kostýmov sa môžete hodiť úplne bežne a hrať nejaké to predstavenie zvádzania. Spraví to sex omnoho viac zaujímavejším a aj vy si možno prídete na svoje. Ak by ste sa naozaj zahryzli do svojej role, tak sa vám môžu splniť sny ešte z puberty kedy sa vám napríklad páčila vaša učiteľka a vy ste ju chceli pretiahnuť priamo na katedre. Teraz kľudne môžete, ale nezabúdajte na možné tresty, ktoré vás potom môžu čakať. A ak ste teraz v izbe štyria, môže to byť pri miešaní párov ešte lepšie, pretože to môže váš sexuálny apetít vyprovokovať na naozaj vysokú úroveň. Nechcete aby mal niekto piercing, tetovanie alebo naopak to chcete? Skvelé, nebojte sa ani toho, že máte nejaké privysoké nároky na tých druhých. Ide predsa len o intímnu záležitosť, kde netreba byť skromný. Niekto sa určite nájde, preto buďte trpezliví. Možno nebude zo dňa na deň, ale to je možno aj lepšie. Neboli by ste radi, keby sa na ten váš inzerát prihlasoval hocikto. Treba si dávať aj pozor na peniaze. Niektorí chcú za niečo také finančnú odmenu, čo by bolo neprijateľné vzhľadom k tomu, že vy chcete len pozdvihnúť váš sexuálny stav.

 

 

Jazdiť kvôli sexu do iného mesta?

 


Ak ste na druhej strane internetu a našli ste inzerát, je predpoklad, že práve vy budete cestovať za tými, ktorí uverejnili túto ponuku. Nechce sa vám ale cestovať? To samozrejme nevadí, môžete skúsiť nájsť podobné ponuky vo vašom okolí a ak bývate vo veľkom alebo aspoň stredne veľkom meste, tak by to nemal byť ani žiadny problém. Ak ste ale našli tento inzerát po dlhom a neúspešnom hľadaní, ktorý vám aj naplno vyhovuje, bolo by od vás blbé odmietnuť to len kvôli ceste. Nehovorím aby ste šli cez celú republiku, ale ak je to do hodiny cesty autom alebo vlakom, tak to nikoho nezabije. Môžete sa na to ešte viac tešiť. Ale aj vy v tomto prípade musíte byť opatrní. Ako môžete vedieť, že na druhej strane internetu nie je niekto, kto vás chce len nalákať a okradnúť. Rozhodne pomôže aj to, keď si vymeníte niekoľko správ alebo mailov a rovnako aj poprosiť o zaslanie fotiek. Môže to vyzerať trápne, ale bezpečnosť je dôležitá, takže kľudne aj o zaslanie špecifickej fotky s dátumom a novinami alebo mobilom v ruke, proste presne ako budete žiadať. Jedná sa tu o párový sex, takže sa nikto nemôže čudovať, prečo ste opatrní. Až keď si budete naozaj istí, potom nastúpte do auta a vyrazte na dobrodružnú a sexuálnu cestu, na ktorej konci vás čaká niečo nové a hlavne s niekým novým.
Skúste navrhnúť aj svoje požiadavky. Nie je to nič neobvyklé a je pravdepodobné, že keď už sa na niečo také dali, tak budú akceptovať aj vaše rôzne požiadavky ak nebudú príliš neobvyklé. Určité druhy fetišu, ktoré existujú má rado aj veľa párov. O niektorých sexuálnych praktikách som už písal, kľudne si na niektoré môžeme spomenúť. Neobvyklé sú napríklad elektródy, ktoré sa dajú kúpiť bežne v sexshopoch. Elektródy si potom pripojíte na bradavky alebo na iné časti tela a do vás bude pulzovať drobné množstvo elektrických výbojov. Ďalej môžete vyskúšať pissing. Pri tejto praktike sa budete navzájom močiť. Môžete tak robiť pred sexom alebo po sexe, či dokonca počas neho. Sado-maso som už spomínal a je dobré ho spomenúť znova, pretože je to dosť pravdepodobná praktika, ktorá sa môže odohrávať aj u vás. Ak ste nikdy nevyskúšali análny sex a druhý pár áno, tak práve teraz je tá pravá chvíľka. Jednoducho vaša partnerka nechce, aby ste jej do zadku zasúvali penis, ale vy si to chcete aspoň vyskúšať? Možno vám to dovolí žena v druhom páre. To neznamená, že to nemôže byť naopak a mužovi sa niečo také hnusí. Žena by to ale hrozne chcela, tak prečo nepoprosiť toho druhého aby jej vystriekal aj zadok.
Toľko možností a toľko zábavy, ktorú môžete zažiť pri párovom sexe. Môžete si to všetko predstavovať a vymýšľať stále nové a nové scenáre. Môžete nabrať aj nejaké skúsenosti, môžete sa pri sexe natočiť a púšťať si to ako ľahké domáce porno. Samozrejme pre svoju potrebu. Vyskúšajte veci, ktorí ste nikdy neskúsili. V zabehnutom vzťahu určite máte chuť aj na iné ženy alebo mužov. Tu vám je všetko dovolené a konečne budete mať sex aj s niekým iným ako len so svojou polovičkou a to priamo pred ňou a s jej dovolením. Čo môže byť lepšie. Asi len to, aby sa váš sexuálny život nikdy nestal rutinou, ale nebojte sa vyskúšať ani kamasútru. S touto knihou môžete na návšteve zotrvať aj celý víkend a ešte stále nebudete mať vyskúšané všetko čo by ste chceli.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.