Tantra masáž s vyvrcholením alebo bez neho?

07.02.2017 |
Tantra masáž s vyvrcholením alebo bez neho?

Ešte stále ste sa neodhodlali na tantra masáž? Nemusíte mať strach z toho, že vás masérka bude pohlavne stimulovať. Vybrať si totiž môžete medzi masážou s vyvrcholením, ale aj bez neho.

 

Tantra masáž sa totiž môže od seba líšiť niekoľkými rozdielmi. Samozrejme, tou najpopulárnejšou je klasická tantra masáž. Pri nej je síce masáž intímna, ale vyvrcholenia sa nedočkáte. O nič menej však nie je populárna tantrická masáž s vyvrcholenim. Tá je obohatená o uspokojenie muža i ženy. Keďže však ide o intímnejší typ masáže, musíte sa pripraviť na to, že si za ňu priplatíte o čosi viac. Začiatočníkom určite odporúčame masáž bez vyvrcholenia a keď prídete na to, o akú príjemnú vec ide, určite choďte aj do masáže s vyvrcholením. Stojí to zato.

 

Priebeh tantra masáže

 

Tantra masáž vám zvyčajne masérky či maséri spravia pri sviečkach a orientálnej hudbe v pokojnom prostredí. To je pri nej najdôležitejšie. Masáž sprevádzajú rôzne druhy dotykov, a to od jemných až po dynamické. Masérka vás bude jemne umývať a masírovať horúcimi uterákmi a pri masáži sa využívajú aj rôzne pomôcky, ako napríklad kožušinky či mušličky.

 

Prečo je Tantra masáž taká obľúbená?

 

Okrem sexuálneho aspektu je tu i aspekt zdravotný. Tantra masáž má vcelku blahodarné účinky na zdravotný stav človeka, nevynímajúc uvoľnenie od každodenného stresu. Zvyšuje citlivosť vášho tela. V úvode sme však spomenuli i pozitívne účinky na zdravie. V čom vám môže pomôcť? Podporuje erekciu, odstraňuje problémy s prostatou a priaznivo pôsobí i na psychické problémy. Dokonca sú zaznamenané aj pozitívne účinky pri snahe otehotnieť a nedostatku energie. Tantra masáž vás zbaví i napätia a stresu, no uvoľní i vaše namáhané svaly. No čo je najdôležitejšie - zlepšuje sebavedomie a lásku s vášmu vlastnému telu.

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.