3 dôvody, prečo vyskúšať tantra masáž

09.01.2017 |
3 dôvody, prečo vyskúšať tantra masáž

Masáž patrí k tým najlepším a jednoznačne i najpríjemnejším spôsobom, ako sa dvaja ľudia môžu vzájomne telesne prepojiť. Jednou z najväčších výhod masáže, a to akejkoľvek, je, že skvele uvoľní vaše telo a vy sa zrazu budete cítiť, ako keby ste sa práve narodili.

 

Princípom tantra masáže sú rôzne techniky a spôsoby, ktoré vychádzajú často zo starovekých tradícií. Najväčšia výhoda tantry spočíva v tom, že okrem toho, že vaše telo objaví stratenú energiu, naplní sa takým vzrušením, o ktorom ste ani len nesnívali.

Neodškriepiteľnou súčasťou tantry je totiž aj joni, teda systém rozmanitých typov dotykov. Ako inak - nabitých erotikou. Keď sa však rozprávame o tantrickej masáži, musíme podotknúť jednu závažnú vec. Nejde totiž len o sex. Jej výsledkom bude, že orgazmus prestanete vnímať len ako záležitosť jednej časti tela, ale ako celok. A tu sú dôvody, prečo by ste tantrickú masáž mali určite vyskúšať.

 

1. Dýchanie

 

Mnohí ľudia si pri tomto bode povedia, že čo má dýchanie spoločné s masážou či nebodaj s prežívaním orgazmu. No vedeli ste, že ak sa naučíte dýchať správne, tak môžete znásobiť svoj orgazmus? Pri tantra masáži je správne dýchanie veľmi dôležité a koniec-koncov vám prinesie úžitok v iných oblastiach života.

 

2. Pohoda tela i duše

 

Keď nie sme spokojní, máme zlú náladu, ľahko upadneme do depresie a k rozpadu vzťahu je potom len kúsok. Tomu určite chcete zabrániť, no mali by ste myslieť aj na to, že ak ste dlhodobo vo vzťahu, ktorý vás vôbec neuspokojuje, k deštrukcii skôr či neskôr dôjde. Riešením môže byť ale tantrická masáž, ktorá vám pomôže nielen na fyzickej, ale aj psychickej úrovni.

 

3. Uvoľnenie

 

Ľudia, ktorí chodia na masáž pravidelne, vedia, že akákoľvek masáž vie výborne uvoľniť telo a pomôcť i pri fyzickej bolesti. Tantra masáž je však ešte jedinečnejšia, pretože pri nej sa masérka zvyčajne dotýka miest, ku ktorým sa klasický masér nikdy nedostane. Vďaka tomu sa rozprúdi krv v tele aj v týchto oblastiach a tie sa následne uvoľnia.



 



 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.