Trojka alebo štvorka?

18.03.2018 |
Trojka alebo štvorka?


Otázka nad ktorou sa už zamyslel nejeden muž počas svojho života, či už dlhého ako už skúsený partner a manžel, alebo ako mladý teenager či proste nadržaný chalan. Podľa množstva prieskumov je potvrdené, že muži snívajú o tom, že raz v posteli skončia najmenej s dvoma ženami, jednalo by sa potom o sex trojku. Niekedy sa ale páry dohodnú a nakoniec majú sex vo štvorici, to ako to môže začať a dopadnúť sa dozviete v riadkoch nižšie.

 


Švédska trojka, skvelý zážitok

 


Určite mnoho mužov zažilo niekedy sex s dvoma či dokonca viacerými ženami. Teraz si budeme hovoriť ale teda o prípade keď ich nie je viac ako „len“ dve. Existuje nekonečné množstvo modelových situácií, snov, ktoré sa prehrávajú v našich fantáziách či samotných skutočnostiach. Na začiatok si povieme, že vôbec nie je potrebné udržiavať akýkoľvek vzťah s nejakou partnerkou. Možno práve to je horšie a tým pádom máte menšiu pravdepodobnosť niekedy trojku zažiť. Ak ste slobodný, môžete zbaliť nejakú peknú babu v bare alebo na diskotéke, či koncerte. To je úplne bežné a možno to niektorí aj poznáte z vlastnej skúsenosti. Čo ak tam ale nie je sama, ale s kamarátkou alebo sestrou? No, buď máte smolu, pretože váš nový objav bude odhovárať alebo začne vlhnúť rovnako rýchlo ako tá žena vo vašich rukách. V takom prípade máte vyhraté a už len si to nejak zariadiť, aby ste si mali kde nasledujúci sex vôbec užiť. Bola by totiž náramná škoda keby sa to nevydarilo len kvôli tomu, že nemôžete mať chvíľku súkromia. Keď sa jedná o dve neznáme ženy, je to ľahšie z pohľadu muža napríklad aj v tom, že sa nemusí vôbec starať o to, či sú už hotové. Samozrejme, ak by si niekto chcel niečo dokazovať, určite na to nejaký priestor nájde, ale tu ide hlavne o to, aby si to užil a dobre sa pobavil samotný muž. Asi netreba spomínať, že je dobré použiť radšej kondóm, pretože by si vás jedna z nich mohla neskôr vyhľadať a v náručí bude držať vaše novonarodené dieťa.
V tejto situácií ste teda boli s dvoma neznámymi a teda žiadne city, len trochu tej neskrotnej živočíšnosti. Ak ale máte partnerku, ste vo vzťahu alebo dokonca ženatý, mali by ste vedieť či chce aj vaša drahá polovička niekoho pridať do vašej spoločnej postele. Môžete sa jej spýtať priamo, prehodiť to len tak popri reči a zahrať to na vtip, niečo si určite vymyslíte. Ak nesúhlasí, no, nemáte ani vy veľmi na výber. Môžete sa uchýliť k nevere a nájsť si dve bokovky, ktoré si to spolu s vami rozdajú, ale o tom v inom článku. Ak by ale súhlasilo, aspoň trochu, váš sen sa môže pomaly premieňať na skutočnosť. Väčšinou sa potom jedná o blízke kamarátky vašej ženy, či partnerky, možno kolegyne z práce alebo dá na výber dokonca vám. Ak nikto taký nemá záujem alebo do toho nechcete ťahať známych, je tu plno erotických zoznamiek, kde pár hľadá nejaké, väčšinou, mladšie dievča. Niekedy len ako pozorovateľku, prípadne hračku na občasný dotyk na prsia a do rozkroku alebo na kompletné uspokojenie, záleží samozrejme na dohode medzi partnermi. Málokedy sa za to ponúka nejaká finančná odmena, pretože ide len o pár, ktorý si chce jednoducho užiť sex jeden alebo viackrát a potom na druhej strane ide o dievčatá, ktoré sú na tom rovnako a pár samozrejme pôsobí dôveryhodnejšie ako nejaký samotný muž na zoznamke a keďže žena vo všeobecnosti nemá problém s nahotou pred inou ženou, či inými vecami, tak je to dosť výhodné. Ako som už spomínal, tretia osoba sa môže zapájať do všetkého, alebo vôbec do ničoho. Asi málo partneriek rado vidí svojho muža ako má sex s inou ženou priamo pred ňou a v ich posteli. To nie je ale pravidlo, vychádzam len zo všeobecnosti. Ak s tým problém nemá, opäť je to len výhoda a pre muža o to lepšie. Tu sa už ale musí snažiť mať nejakú výdrž, aby dokázal uspokojiť prinajmenšom tú svoju ženu. Ak by sa chceli s treťou slečnou aj naďalej stretávať, tak by mal spraviť asi aj ju. No toto sú príklady kedy sa dvaja dohodnú. Čo ak to ale vaša partnerka o vás vie, ale vy si myslíte, že ona nič také nechce, prípadne ste sa o tom ešte do detailov nerozprávali? Môže vám samozrejme spraviť radosť na nejaký sviatok, či už ten pre zaľúbených alebo vaše narodeniny. Začnete si užívať vášnivé a nežné milovanie a z ničoho nič vás prekvapí treťou ženou pri posteli. Tam je možno len menší risk, že neviete či to myslí vážne alebo vás len skúša, no kým na to prídete, určite bude musieť aj vaša predohra začať odznova a všetko dať znova do pôvodného stavu a pozoru. Potom si znova už len môžete užívať nespútanosti.
Menej známa je aj trojka kde sú dvaja muži, ale samozrejme sa to stať môže. Potom si žena užíva naozaj skvelú situáciu kedy má v sebe dva penisy. Je už jedno kde, či anál, orál alebo normálny sendvič sex. Možností je aj tu na zábavu veľmi veľa.

 


Pridajte ďalšieho a už to začne byť zaujímavé

 


Všetko čo som spomínal vyššie, platí aj v tomto prípade. Dohoda, detaily a hľadanie vhodných ľudí na sex s vami a vaším partnerom. No kombinácií je tu o jedného viac. Štvorka môže vyzerať naozaj rôzne. Ak ste muž, tak môžete mať v posteli ďalšie tri ženy, ak ste žena, tak troch mužov, alebo chcete len druhý pár do partie. Na vašej dohode je, či sa bude druhý pár miešať v sexe s vami alebo si to každý rozdáte so svojimi partnermi len blízko seba na jednej posteli. Sem môžeme pridávať aj sexuálne praktiky. Ak sú obaja bisexuáli a ženám to nevadí, ale naopak vzrušuje, môže vzniknúť aj takáto dvojka a dievčatá sa budú na vás pozerať. Môžete si taktiež vymeniť partnerov, tu ale nestačí len to, že nevadí vašej žene pozerať sa na to ako máte sex s inou ženou, ale ani vám nemôže vadiť to, že ju vidíte s iným mužom. Je tam aj dosť veľké riziko, že náhodou bude lepší a jednoducho sa to medzi nimi neskôr zapletie. Ak sa ale od toho vie žena aspoň trochu oddeliť, tak sa nemusíte ničoho báť a užíva si len túto chvíľu. Pri štvorke to inak nie je takmer žiadny iný rozdiel. Opäť je lepšie použiť ochranu, tam už sa predsa len jedná o niečo navyše, ale užiť si to môžete aj tak. Nutné sú dohody a dopredu vedieť čo chcete a potrebujete, no samozrejme aj čo vyžadujete. A niekedy si zase povedzte, že ide len o sex, tak si to aj náležite užite. Nemusí sa to už nikdy opakovať.
Tí, ktorým sa to už asi nikdy nesplní, tak nebojte, máte svoju fantáziu a niekedy je možno aj tá dostatočne dobrá a hlavne tiež môžete mať istotu sexu v najmenej jednej partnerke, už aj to za niečo stojí a myslím, že užiť sa to dá aj tak, nemusíte sa rozptyľovať dvoma ženami a byť nervózny čo kde chytiť, komu, aby sa nikto necítil byť o niečo ukrátený. Nejaké nápady môžete pochytiť aj z ostatných článkov v tomto blogu a vyskúšať erotické hračky alebo nejaké tie erotické praktiky.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.