Typy thajských masáží: Ktorú si vybrať?

15.01.2017 |
Typy thajských masáží: Ktorú si vybrať?

 

 

Z mnohých druhov thajských masáži je niekedy naozaj veľmi ťažké vybrať si tú správnu. Každá má skvelé výhody pre vaše telo, no nie vždy si môže každý človek dovoliť chodiť na masáž každý druhý či tretí deň. Vyberajte si správne a uvidíte, že účinky budete vidieť už čoskoro!

Tradičná thajská masáž má korene ďaleko do minulosti. Už pred naším letopočtom existovali masérky, ktoré robili najmä thajské masáže, na ktoré chodil každý veľmi rád. Rokmi sa tieto masáže zdokonalili a dnes môžeme hovoriť doslova o umení. Thajská masáž spája mnohé cviky z jogy a spolu s ostatnými pohybmi, ktoré vám masérka robí si naozaj každú jednu masáž užijete naplno.

 

Typy masáží

 

V ponuke rôznych wellnes či spa centier nájdete mnohé druhy thajských masáží, ktoré si budete musieť vybrať sami. Ak potrebujete masáž presne na nejakú časť tela či proti nejakej chorobe, mali by ste si zistiť, na čo je dobrý každý druh masáží a až potom si nejakú objednať. Uvedomiť by ste si však mali, že súčasťou thajských masáži nie je sex, takže na žiadne erotické scénky sa nemusíte tešiť.

 

Olejová masáž

 

Olejová masáž sa často krát nazýva aj aroma masáž vďaka využívaniu olejčekov s nádhernou prírodnou vôňou. V Thajsku je táto masáž veľmi obľúbená práve kvôli olejčekom, ktoré sa na ňu používajú. Tie sú úplne prírodné, krásne voňajú a pokožku vám ohrejú. Vďaka správnym pohybom masérok, ktoré si svoju prácu odvedú vždy dobre, sa uvoľníte a rozprúdite krv a energiu v tele. Olejová masáž využíva jemné techniky vmasírovania prírodných olejov do svalstva, takže si vaše svaly oddýchnu a nebudú stuhnuté.

Jej výhody spočívajú najmä v rozmasírovaní stuhnutého svalstva, ktoré budete mať skvelo zrelaxované a nebudete sa musieť báť nejakých bolestí. Okrem toho je účinná aj proti napätiu či rôznym blokom, ktoré ste si mohli zapríčiniť aj vy sami. Olejová masáž tiež zlepšuje krvný obeh a dodáva telu skvelú kondíciu, ktorú určite oceníte.

 

Tradičná thajská masáž

 

V klasickej thajskej masáži sa kladie dôraz na energetické dráhy, ktoré sú od tela vzdialené dva centimetre. Pomalými cvikmi z jogy dôjde k úplnému uvoľneniu celého vášho tela. Vďaka tomuto doslova cvičeniu si naozaj oddýchnete a úplne sa zrelaxujete. Thajské masérky stláčajú tie správne body na vašom tele, ktoré potrebujete, aby sa uvoľnili. Či už sú spúšťačom rôznych bolestí, ako napríklad býva chrbtica spúšťačom migrén a bolestí hlavy, alebo sú to práve choroboplodné miesta, ktoré musíte dať z tela von. Masérka si manipuluje s vaším telom podľa toho, ako potrebuje, no nemusíte sa báť, že by vás niečo počas masírovania bolelo. Všetko sa predvádza veľmi jemne a príjemne.

 

Masáž chodidiel

 

Medzi thajské masáže patrí aj masáž chodidiel. Po celom dni, kedy ste si skoro ani raz nesadli a stále ste len stáli si aj vaše nohy a chodidlá zaslúžia oddych, ktorý vám skvelo ponúka thajská masáž. Masáže chodidiel zahrňujú jemné prírodné olejčeky a krémy, vďaka ktorým vaša pokožka na chodidlách zmäkne, úplne si oddýchne a budete sa cítiť, akoby vám niekto vymenil nohy. Jemným tlakom prstov sa masérka postará o to, aby ste sa cítili ako v siedmom nebi. Masáž chodidiel stimuluje chorobné procesy v tele, takže aj jednou masážou chodidiel ste bližšie ku zdraviu a posilneniu imunity. Zároveň vám nielen z nôh ale aj z celého zvyšku tela odstraňuje napätie a dostanete sa do úplného pokoja a uvoľnenia.

 

Bylinná masáž

 

Máte radi bylinky a nevyhýbate sa im? Nevyhnite sa teda ani bylinnej masáži, ktorá sa vám bude určite páčiť! Tradičná thajská masáž môže byť doplnená o bylinky, ktoré vám spríjemnia celý proces. Bylinná masáž sa postará o odstránenie všetkých svalových bolestí a zlepšuje krvný obeh. Znižuje krvný tlak, takže ak patríte k ľuďom, ktorých trápi vysoký krvný tlak, dokážete sa ho zbaviť aj jednoduchou masážou!

 

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.