Uchylky v sexe

11.07.2016 |
Uchylky v sexe

Snívate o úchylkách v sexe? Zahoďte cudnosť s prsnatou spoločníčkou

Mnoho sexuálnych túžob zostáva počas nášho života ukrytých hlboko v nás. Snívame o najrôznejších praktikách a polohách, ktoré nás vzrušujú, fascinujú a chceli by sme ich vyskúšať...

 

Sexuálne sny nie sú ničím zvláštnym. Má ich každý z nás, len väčšina ľudí sa o nich neodváži hovoriť ani pred sebou samými. Ba čo viac, to, čo sa označuje za sexuálne neprístupné, vlastne občas robíme bez toho, aby sme o tom vôbec vedeli.

 

Túžba občas prerastie do úchylky, na čom tiež nemusí byť nič zlého. Mnoho z týchto úchylok je dokonca aj pekne vedecky pomenovaných a známych. Sadizmus, masochizmus, hirsutofília, ofidiofília, dendrofília, folikulizmus či fetišizmus. To je len časť z toho, čo sa odohráva v našich hlavách.

Nech ju vytrtká niekto iný… Ja sa pozriem.

Čo nás celkom zaujalo, je úchylka zvaná kandaulizmus. Pohrávate sa s predstavou, že bude vaša priateľka súložiť s iným mužom a vy sa na nich budete pozerať? Ste posadnutí mať sex v skupine?

 

Po pravde, mnoho mužov to robí a nezaujíma ich, či to má nejaké pomenovanie alebo nie. Jednoducho je pre nich šukanie v trojici alebo vo viacpočetnej skupinke spestrením vzťahu, aj keď nevídaným a netradičným. Musí s tým, samozrejme, súhlasiť aj partnerka, inak by sa takýto vzťah rýchlo rozpadol.

 

Ak však priateľku nemáte a táto túžba vo vás rastie pri každej masturbácii, vyskúšajte swingers párty. Minimálne uvidíte, ako sa vám tento spôsob rozkoše bude páčiť.

Horlivý po podprde či gaťkách?

Ten, kto viac ako ženy miluje veci, ktoré na sebe nosia, sa označuje ako fetišista. Môžu to byť podprsenky, nohavičky, ponožky, ale dokonca tieto veci nemusia byť výlučne ženské. Nájdu sa aj takí, ktorí sa maznajú s topánkami či pánskymi motýlikmi. Pointou je, že fetišista sa na týchto veciach vzrušuje a vytvára si z nich zbierky. Slúžia mu na plnohodnotné sexuálne uspokojenie.

 

Stalo sa vám, že vás neochvejne vzrušovalo partnerkino spodné prádlo? A je na tom niečo zlé? Ak s tým vaša spoločníčka súhlasí, tak je vaša úchylka bezpečne v suchu.

 

 

Peniaze lepšie ako kozy

Kto nemá rád peniaze, ten ich asi ešte nemal v rukách. Občas si kúpiť niečo poriadne drahé a rozmarné, vzbudzuje iste dobrý pocit. Avšak timofílovia sú z peňazí doslovne nadržaní a už len pri myšlienke na ne sa vedia spraviť. Možno ešte lepšia predstava je mať pri sebe poriadnu ženskú a vo vreckách kopu peňazí, no nie?

 

Aj keď nie ste milionár, spoločníčku na sex a s ňou búrlivé orgie môžete mať už dnes. Na našej stránke je veľa kundičiek, ktoré sú žhavé po vlhnutí, ale sú tiež nadržané, aby uspokojili vás. Sexuálne spoločníčky vám splnia tie najtajnejšie túžby – okrem klasiky, orálu a análu aj fetiš, ľahké sado maso, ponúknu vám aj lesby show alebo zmyselné masáže.

 

Stačí si vybrať tú, ktorá vám je sympatická, zavolať a dohodnúť si s ňou stretnutie. Nenechajte svoje sexuálne predstavy schované v „šuflíku”, lebo raz sa určite budú chcieť predrať na povrch. Tak prečo nie už dnes.

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.