Užila som si Anál

07.07.2016 |
Užila som si Anál

Narodeninový anál

 

Oslava v kruhu rodiny

Filipa som medzi ostatnými gratulantmi objala ešte raz i ja. Šteklivo sa na mňa usmial a ja som presne vedela, na čo v tej chvíli myslí. S motýlikmi v podbrušku som si sadla oproti svokre všemožne sa snažiac nevnímať jej kyslý výraz. Musela som sa ticho zasmiať, keď som si predstavila, ako by táto žena asi zareagovala, keby vedela, aký darček pre jej syna chystám. Určite by ma nazvala zvrhlou a skazenou. Vlastne som v jej očiach taká bola už od prvého dňa. Vychovala z jediného syna úspešného právnika ašpirujúceho na advokáta a bláznivá výtvarníčka sa v jej očiach ani na míle neblížila neveste snov. Filip, našťastie, jej snobské maniere nepodedil. Hoci musím priznať, že v mojich očiach bol trošku škrobený, vždy som ho vedela uvoľniť. Keď som mu navrhla, že mu pri príležitosti tridsiatych narodenín splním najväčšiu mužskú túžbu, v prvej chvíli som mala pocit, že namiesto análu bude chcieť radšej novú košeľu. Postupne sa však nadchol a dnes sa teší ako malý chlapec na novú hračku, ktorú však dostane až po všetkých narodeninových oficialitách v súkromí našej spálne.

Hra na nedobytnú

Domov sme sa dostali niekedy okolo polnoci vo výbornej nálade. Filip sa s pohárom vína rozvalil na sedačke a ja som zašla rovno do kúpeľne. Chcela som sa mu ponúknuť dokonale pripravená. Keď som sa vrátila, čakal ma už s fľašou usalašený na našej manželskej posteli. V pláne napínať ho až na prasknutie som sa okolo neho len letmo obšuchla a s pohárom vína som sa zvalila do kresla vedľa postele. Zamračil sa, ale neprotestoval. Sexuálne napätie v miestnosti sa dalo krájať. Vedela som, že čím dlhšie budem odolávať, tým divokejší sex nás čaká. Vábivo som si preložila nohu cez nohu a pustila som sa do nezáväzného rozhovoru. Filip potužený alkoholom pohoršene zavrčal, ale potom ma nechal hrať moju hru, ktorej scenár mal jasné vyvrcholenie.

Čaro nepoznaného

S posledným dúškom vína som sa presunula na posteľ a on po mne okamžite vyštartoval ako predátor, ktorému vojde korisť priamo do pasce. Bola som rovnako nadržaná ako on a moje vnútro sa príjemne chvelo očakávaním. Anál bol pre mňa veľkou neznámou, ale vždy som vedela, že ho raz vyskúšam. Dnešný deň bol na to ako stvorený. V jemnom opojení alkoholu a v príjemnej nálade sme sa s Filipom náruživo bozkávali horiac nedočkavosťou. Kúsky oblečenia lietali spálňou až kým sme na pokožke necítili iba jeden druhého. Filip vždy miloval moje prsia a ani teraz ich ústami neminul cestou k  rozkroku. Zbožňovala som, keď ma uspokojoval jazykom. Tancoval ním po klitorise a jemne ho vsúval do vagíny až vzrušenie zo mňa doslova striekalo. Tento krát sa presunul aj nižšie a ja som zacítila jeho pery na mojom konečníku. Chvíľku som si na ten pocit zvykala, ale postupne mi to začalo byť zvláštne príjemné. Otočila som sa a v polohe na štyroch som si vychutnávala jeho jazyk skúmajúci nepoznané zákutia môjho tela. Bolo to pre oboch nové, ale nádherne vzrušujúce. Doslova som cítila, ako pod jeho dotykmi mäknem. Jednou rukou mi masíroval klitoris a prsty druhej mi jemne vsúval do análu. Išlo to ľahšie ako som čakala. Premočená túžbou som bola dokonale pripravená. Keď som na zvierači zacítila jeho žaluď, na moment som stŕpla, ale hneď na to mi to prišlo celkom prirodzené. Filip bol vždy nežný a citlivý. Aj teraz penisom najskôr len jemne krúžil okolo svojho cieľa a len pomaly pritláčal pričom neprestával masírovať môj klitoris. Keď som ho zacítila vo svojom anále, prevalila sa vo mne vlna vzrušenia a zvláštnej bolesti. Tá však v okamihu pominula a zostala len nekonečná rozkoš. Z Filipových náruživých vzdychov a prudko sa zrýchľujúcich pohybov som vedela, že náš prvý anál nepotrvá dlho. Po pár minútach sme sa zvalili na posteľ s blaženým výrazom poznačeným tým najúžasnejším orgazmom.

Filipove tridsiate narodeniny sa stali nezabudnuteľným zážitkom pre nás oboch a dňom zlomu v našom sexuálnom živote. Vždy som mala v sebe driemajúcu dušu nymfomanky, ale s objavením čara análneho sexu presne viem, čím okoreniť naše spálňové radovánky.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.