Análny sex: Prečo po ňom muži tak túžia?

11.10.2017 |
Análny sex: Prečo po ňom muži tak túžia?

 

Nie je žiadnym tajomstvom, že sexuálna fantázia muža je veľmi bohatá. Po čom muži túžia v sexe najviac? Často sa stretávame práve s túžbou po análnom sexe a práve ten im partnerky nechcú dopriať.

 

Análny sex pritom nie je vôbec nebezpečný a ak viete ako na to, nemusí byť ani bolestivý. Prečo však po ňom muži tak veľmi túžia? Tu je pár dôvodov.

 

 

Chlapi chcú byť dominantní

 


Áno, muži sú vo svojej podstate šťastní, keď môžu byť dominantní. Ak im to už nejde v iných sférach partnerského života, doprajte im ho aspoň v sexe. Pri análnom sexe môžu kontrolovať situáciu, pretože všetko je len a len ich v rukách (a v penise).

 

 

Muž zažije niečo, čo ešte nikdy predtým

 


Medzi ďalšie dôvody, prečo muži nikdy sex ponuku análneho sexu neodmietnu, je spestrenie sexuálneho života. Análny sex je pre muža rovnaká situácia ako pohlavný styk s novou partnerkou alebo sex v trojke.

 

 

Konečne niečo tesnejšie

 


Nebudeme si klamať – ženské intímne partie postupom času už nie sú také tesné ako kedysi. To pre muža znamená i menší sexuálny zážitok. Análny otvor je však úzky, jeho zovretie je silnejšie a stimulácia penisu väčšia.

 

 

Väčšia intimita

 


Muži sú sexom odzadu priam unesení. Ide o veľmi intímnu záležitosť, pretože ak im partnerka análny sex dovolí, ide o akýsi maximálny dôkaz dôvery vo vzťahu.

Sex odzadu milujú aj ženy, len je potrebné ich na to dobre pripraviť a nemôžete nič predbiehať. Základom je pokoj, romantická atmosféra a v neposlednom rade lubrikačný gél.

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.