Vieme, ako sa z vás stane dokonalý milenec

17.06.2017 |
Vieme, ako sa z vás stane dokonalý milenec

 

Jedinou úlohou single muža, ktorý si svoj rodinný stav užíva plnými dúškami, je byť dobrým milencom. Vďaka našim tipom, ako sa stať dokonalým milencom, sa o vás ženy doslova pobijú.

 

V našom článku sme spísali pár zásad či pravidiel, pri dodržaní ktorých sa z vás stane ten najúžasnejší milenec pod slnkom. Ak ste doposiaľ boli tým mužom, ktorý sedel v kúte v bare a čakal do záverečnej, ktorá slečna bude najviac opitá, odteraz to bude iné.

 

Svieža spodná bielizeň i to” pod ňou

 

Hygiena je základ! Správny chlap by nemal smrdieť, práve naopak. Mala by vás sprevádzať príjemná vôňa, vďaka ktorej sa budete cítiť príjemne a sebavedome. Ak sa v najbližších hodinách chystáte využiť spálňu s cieľom sexuálnych hier, je potrebné sa na intímnych miestach poriadne namydliť, v primeranom množstve použiť parfém a o čistej spodnej bielizni snáď nemusíme ani len diskutovať.

 

Slušný aj v posteli

 

Byť slušný a správať sa vychovane sa oplatí. Ohľaduplnosť a takt sú veľmi dôležité vlastnosti aj v posteli. Niektoré ženy sú síce dračice, ale iné zas nežné kvetinky. Predtým, ako sa s ňou pustíte do sexu, zistite, ktorý typ ženy je. Chcete byť predsa dokonalým milencom a nie hrubým barbarom.

 

V žiadnom prípade nepodceňujte predohru

 

Nemyslite len na seba. Nechajte ženu, nech si predohru poriadne užije a navnadí sa na sex s vami. Bude to o niečom úplne inom. Keď ju dokážete patrične vzrušiť, oplatí vám to v sexe. Na hladenie, dráždenie, bozkávanie či jemnú erotickú masáž by ste určite nemali zabudnúť.

 

A to najdôležitejšie na koniec: Nie ste na súťaži!

 

Nie ste na žiadnom športovom turnaji, lámanie rekordov od vás nikto nechce a už vôbec nie vaša partnerka. Ženám stačí v priemere 20 minút sexu. Ak sex trvá dlhšie, začne im všetko vadiť a ak k tomu všetkému nedosiahne orgazmus, titul dokonalého milenca sa vám vzďaľuje.

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.