Viete, čo by ste si mali všímať v sex inzerátoch?

30.12.2016 |
Viete, čo by ste si mali všímať v sex inzerátoch?

 

 

Súčasná "zlatá doba internetu" doslova praje plateným erotickým službám. Portály zverejňujúce sex ponuky náruživých slečien rastú ako huby po daždi a potenciálny Casanova má čo robiť, aby sa v ich sex inzerátoch zorientoval. Ak sa tiež bezcieľne prehŕňate desiatkami ponúk a namiesto očakávanej rozkoše vás pravidelne zastihne len únava pri monitore počítača, máme pre vás niekoľko užitočných rád.

Na úvod si povedzme jedno: vo všeobecnosti máte dve možnosti. Po prvé, môžete to jednoducho risknúť a staviť na prvú dámu v rade. Takýto postup obyčajne končí ováciami alebo veľkým sklamaním. Je to hop alebo trop. Druhá možnosť je naučiť sa hľadať informácie a staviť na zaručenú voľbu. Extra prekvapenia sa nedočkáte, ale vaše očakávania sa plus mínus naplnia. Ak ste sa rozhodli pre prvú možnosť, pravdepodobne si tento článok dočítate až po nasledujúcom veľkom sklamaní. Veľa šťastia! Ak patríte do skupiny opatrnejších a chcete vedieť za čo platíte, pokojne pokračujte v čítaní.

 

Portál zverejňujúci sex inzerciu

 

Ako sme už spomínali, portály podobného druhu rastú v posledných rokoch ako huby po daždi. Nie všetky však poskytujú skutočne kvalitné služby. Ako teda spoznať kvalitný inzertný portál? Jednoducho: jeho majiteľ sa snaží konať v prospech zákazníka. Poctivé portály si vážia váš čas a vaše peniaze. V ich ponuke je jednoduché sa zorientovať. Poskytujú obyčajne prehľadný vyhľadávací systém, vďaka ktorému sa nemusíte prehrabávať desiatkami ponúk len preto, aby sa vám neustále zobrazovala platená reklama. Jednoducho zadáte parametre a objavíte dámy presne podľa svojho gusta. Ak napríklad hľadáte v Bratislave dievča do 25 rokov, so štvorkami prsiami, ktoré ponúka aj anál, zadáte si tieto kritéria do vyhľadávača a zobrazia sa vám len dámy, ktoré im vyhovujú. Ďalším znakom kvalitného inzertného sex portálu je dostatok informácií pre zákazníkov. Od dievčat sa pri zadávaní inzerátu vyžaduje podať aspoň základné, samozrejme pravdivé, informácie. V jednotlivých ponukách nájdete minimálne vek slečny, jej váhu, výšku, prípadne i miery a obyčajne i veľkosť pŕs. Na kvalitných portáloch nasleduje i sumár základných služieb, ktoré dámy poskytujú. Všetky dôležité informácie musíte mať ihneď ako na dlani. Posledným znakom kvalitného portálu s erotickými inzerátmi je prítomnosť bonusovej služby pre zákazníkov. Veľmi často je to blog so zaujímavými článkami, prípadne nejaké inšpirujúce zbierky obľúbeného porna.

 

Informácie v sex inzerátoch

 

Portály sme si na rýchlo preklepli, prejdime rovno k samotným dievčatám. Nie je nijakou novinkou, že mnohé z nich informácie o sebe viac či menej prikrášľujú. Je to pochopiteľné, chcú zarobiť. Ako sa však v týchto polopravdách a lichotivých lžiach zorientovať? V prvom rade sa držte faktov. Namiesto vyjadrení typu "zrelá dračica" alebo "mladučká amatérka" sa radšej zamerajte na vek dámy. Rovnako je to napríklad s bujným či pevným poprsím. Len ťažko budú dvojky bujné alebo päťky pevné. Samozrejme, ak sa slečna rozhodne klamať o všetkom, pravdepodobne ju neodhalíte. Pomôcť vám však môže nasledujúci postup: najskôr si porovnajte jednotlivé informácie v jej inzeráte. Ak uvádza, že váži 50kg, má prirodzené päťky a na fotografiách vidíte jej úctyhodnú zadnicu, pravdepodobne sa už do svojich lží zamotáva. Zabudnite na ňu. Ak nájdete dôveryhodný inzerát, overte si ešte základné informácie telefonicky. Ak vám záleží na tom, aby bola slečna štíhla, nehanbite sa jej spýtať, koľko váži. Overte si všetky fakty, ktoré sú pre vás dôležité. Pri telefonickom dohovore stretnutia sa už klame o niečo ťažšie ako v inzeráte. Niektoré zárobku chtivé dámy to však dokážu. V tom prípade sa neštíťte vrátiť z kratšej cesty. Ak vám namiesto štíhlej, dlhovlasej blondínky, otvorí hrdzavá buchtička, nečakajte, že ostatné informácie už budú pravdivé.

 

Realistické fotografie

 

Ak ešte v dnešnej dobe natrafíte na inzerát bez jedinej kvalitnej fotografie, ani ho neotvárajte. Dnes sa už nikto nemôže vyhovárať na nekvalitnú techniku. Hodnoverné inzeráty bývajú obohatené o viacero realistických fotografií. Zdôraznime realistických. Fotomontáže a fotografie prebehnuté photoshopmi obyčajne odhalíte veľmi rýchlo. Bývajú to totiž otrasne nekvalitné. Naučte sa z obrázkov vyčítať viac ako len bežný nadržaný zákazník. Všímajte si, či sa slečna nesnaží niektorú časť svojho tela náročky skrývať. Ak napríklad na fotografiách v zásade nevidieť brucho, nečakajte, že bude extra pevné. Dámy sa zvyknú fotiť zvrchu, tak aby brucho prekryli prsia, od chrbta alebo v erotickej spodnej bielizni zakrývajúcej inkriminované partie. Celulitídu zas obyčajne schovávajú podväzky. Ak je pre vás hladký zadoček zvlášť dôležitý, dajte si záležať na výbere dievčaťa, ktoré sa ho nesnaží skryť. Dámy sú si vedomé svojich nedostatkov a pristupujú k nim zvlášť rafinovane. Obrovskou nevýhodou je, že na drvivej väčšine fotografií nie je, z pochopiteľných dôvodov, vidieť tvár. Či chceme alebo nie, táto časť ženského tela je jednou z najdôležitejších. Darmo bude mať dievča dokonalú postavu, ak sa na vás škľabí hneď medzi dverami. Tu si však príliš nepomôžete. Musíte sa len prísť presvedčiť na miesto činu. Nezabúdajte však na svoje výsostné právo otočiť sa medzi dverami. Nechcete jej predsa počas aktu zakrývať hlavu vankúšom.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.