Zlatokopky, luxusný život bez práce

09.11.2016 |
Zlatokopky, luxusný život bez práce

 

Zlatokopky – typ žien, ktoré snáď všetci nenávidia. Sú to špinavé ženské a spoločnosť ich odsudzuje. A má na to pádne dôvody! Aj tak sa však nájdu muži, ktorým prítomnosť zlatokopiek nevadí, priam naopak, vyhovuje im a vyhľadávajú ju. Tieto ženy to vedia a sú schopné urobiť naozaj všetko pre to, aby dosiahli svoje špinavé ciele. Mužom navrhnú najrôznejšie sex ponuky a spravia aj tie najzvrátenejšie veci. Prečo sú také a o čo im vlastne ide?

 

Jednoduché peniaze

 

Zlatokopky – typ žien, ktoré snáď všetci nenávidia. Sú to špinavé ženské a spoločnosť ich odsudzuje. A má na to pádne dôvody! Aj tak sa však nájdu muži, ktorým prítomnosť zlatokopiek nevadí, priam naopak, vyhovuje im a vyhľadávajú ju. Tieto ženy to vedia a sú schopné urobiť naozaj všetko pre to, aby dosiahli svoje špinavé ciele. Mužom navrhnú najrôznejšie sex ponuky a spravia aj tie najzvrátenejšie veci. Prečo sú také a o čo im vlastne ide? dovolenky. A to všetko iba preto, lebo si našli chlapíka, ktorý im to všetko zaplatí. Ony mu na oplátku ponúknu sex a pre muža je výhodné aj to, že sa na verejnosti ukazuje s príťažlivou ženou, pretože zlatokopky také po väčšine sú. A možno sú sexi práve preto, lebo im plastické operácie zaplatia ich partneri.

 

Popularita

 

S peniazmi, značkovým oblečením, autami a dovolenkami prichádza aj popularita. Pravdou je, že sa o zlatokopkách hovorí takmer všade. Možno z toho dôvodu, že im ostatní závidia a možno z prostejšieho dôvodu – že si to naozaj zaslúžia. Zlatokopky chcú, aby o nich všetci hovorili a aby sa ich meno neustále pretriasalo. Neskôr sa stanú na tom závislé a ide im iba o škandály a predné stránky časopisov. Popularita prichádzajúca s bohatým partnerom je to, po čom tieto ženy túžia!

 

Sex

 

Sex, sex, sex. Zlatokopky ho berú ako súčasť svojho drahého životného štýlu. Berú ho ako „odmenu“ pre svojho muža za to, že do nich investuje svoje peniaze. Vďaka sexu si zlatokopky takýchto mužov držia pripútaných k sebe a sexom ich ovládajú. A mužom je to príjemné, pretože žiadna   sex zoznamka nenahradí pravidelný sex s príťažlivou ženou, akou klasická zlatokopka rozhodne bude! A keďže si takáto žena svojho partnera vybrala – aj napriek inému dôvodu – sex je ďalšou vecou, po ktorej túžia a ktorú dosiahnu za každú cenu. Mnohokrát sa stáva aj to, že zlatokopky svojich partnerov pravidelne podvádzajú a im to vôbec nevadí. Predsa len muži berú prítomnosť takejto špinavej, no populárnej ženy ako istý stupeň spoločenskej úrovne.

 

Žiadna práca

 

Peniaze, popularita a sex bez akejkoľvek práce? Samozrejme, komu by sa to nepáčilo. Zlatokopky vedia, že im stačí nájsť si bohatého chlapíka a pokiaľ sú s ním vo vzťahu, nemusia robiť vôbec nič. Môžu iba utrácať jeho peniaze na nákupoch, v reštauráciách či na dovolenkách. Nemusia vynaložiť žiadne úsilie a všetko im padne samo do lona. A možno práve preto sú tak nenávidené a špinavé.

Zlatokopky však pôsobia na nohých mužov ako magnet a aj preto sú prakticky všade.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.