Akú hudbu pri sexe preferuje?

14.11.2016 |
Akú hudbu pri sexe preferuje?

 

 

Sex je skvelý na uvoľnenie, to viete, že? Tak ako aj ku každej dobrej wellness aktivite aj ku sexu sa hodí dobrá hudba. Niekto má rád tvrdú hudbu, niekto zase jemnú a príjemnú. Akú máte radi vy? Podľa viacerých psychológov hudba ukazuje viacej o nás ako si myslíme. Hudba určuje aký sme v skutočnosti – jemný, drsný, príťažlivý, alebo sexy? Poďme sa spolu pozrieť na to, čo o Vás hovorí hudba.

Ako sme to už uviedli vyššie, hudba určuje náš vnútorný svet a pomáha nám zaradiť sa do určitej skupiny obyvateľstva. Možno to poznáte hlavne z detstva a mladosti, kedy bola obľúbená otázka – „Akú hudbu počúvaš? „ Dnes je tomu rovnako, akú hudbu počúvate takým ste a to určuje veľa aj o vašom sexuálnom živote. Napríklad si dajme na začiatok veľmi rozšírenú POP. Je to hudba širokej verejnosti, počúvajú ju skoro všetci, či chcú, alebo nie. Jej poslucháč je priemerný človek, ktorý sa dokáže prispôsobiť ostatným a ide, ako keby v stáde. Dokáže prijať rozdelenie mužského a ženského pohlavia nielen na pracovisku, ale aj doma. Jednoducho povedané je to priemerný človek v sexe aj v bežnom živote. Nič extrémne u neho nájdete… asi iba ťažko bude jeho obľúbená stránka sex zoznamkaDruhým štýlom je ROCK, už len sám názov je rebelský. Tento štýl počúvajú hlavne ľudia, ktorí sú rebelskí, nespútaní a nesmierne uvedomelí. Vedia čo chcú a idú si za tým, pevne a aj cez mantinely. V posteli s touto osobou zažijete dlhé chvíle plné vzrušenia, sexu a uvoľnenia. Vie čo chce, vie čo chcete vy a ide si za tým… Váš objekt záujmu miluje klasiku, blues, či jazz? Potom máte po svojom boku liberálnu osobu, ktorá miluje skúšanie niečoho nového. S touto osobou zažijete najbláznivejšie chvíľky vôbec. Často sú vyznávači tejto hudby aj návštevníkmi dievčat, ktoré to robia ZAFO veď viete čo myslíme. A kto je najhorším milencom? Možno ste to tušili, sú to milovníci Coutry. Sú to utiahnuté osoby, ktoré nie sú veľmi príťažlivé pre opačné pohlavie a v posteli sú nič-moc. Takýmto milencom sa radšej vyhnite z ďaleka. A čo klasika? Možno neuveríte, ale osoby, ktoré počúvajú klasickú hudbu vyšli v štúdiách, ako najviac žiadané a sexuálne príťažlivé. To platí u žien, ale aj u mužov. Čo z toho celého vyplýva? Jednoduchá odpoveď – ak máte radi rovnaký štýll ako vaša vytypovaná slečna, je veľká šanca, že sa dáte ľahšie dokopy, pretože ste si veľmi podobní. Skvelé že? Stačí už iba vybehnúť niekam online, kde je kopec dievčat a nenápadne im položiť tú našu otázočku - „akú hudbu máš najradšek?“ Podľa odpovede sa viete zariadiť, buď zaútočíte a ulovíte si ju, alebo to nie je to pravé orechové pre vás a stiahnete sa preč a skúsite šťastie niekde inde. Skvelým miestom je sexzoznamka, ktorá obsahuje profil dievčaťa, kde vždy napíše niečo o sebe. Hudba, hobby, či domáce zvieratká tiež napovedia o slečne vyvolenej to svoje.

Hudba je stará, ako ľudstvo samé. Je to spôsob komunikácie medzi ľuďmi. Dobrá a nám príjemná hudba podporuje tvorbu oxytocínu a dopamínu, ktorí sa postarajú o dobrú náladu, chuť na sex a uvoľnenie. Veď to poznáte v rádiu beží hudba, ktorú počúvate počas sexu a hneď máte chuť sa milovať? Je to v poriadku, máte v sebe tieto dve veci pekne prepojené tak viete, že teraz príde na rad milovanie. Máte nejakú tú svoju obľúbenú posteľovú hudbu? Ak áno super, ak nie vyberte si nejakú a tú si púšťajte vždy IBA v posteli, aby ste sa cítili naladený s chuťou na sex. Môžete si vybrať aj viacej piesní, ktoré si budete púšťať počas viacerých polôh – vždy jedna poloha, jedna pieseň. Super cvičenie, čo poviete? Nezabudnite, hudba lieči!

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.