Čo robí klesajúca hladina testosterónu?

08.03.2017 |
Čo robí klesajúca hladina testosterónu?

 

 Sex a túžba po tejto činnosti sú dve odlišné veci, ktoré sa však navzájom dopĺňajú. Na to, aby ste si mohli užiť dobrý sex, musíte mať naň dostatočnú chuť. Muži sa s chuťou na sex akoby narodili, je im prirodzené mať pohlavný styk. Väčšinou sú to práve ženy, ktoré častokrát nemajú náladu či chuť, a preto nemusia byť vaše požiadavky splnené. Občas sa to však môže stať aj mužovi. Čo sa vám vlastne stalo?

Nielen ženy mávajú dni, kedy proste nemajú chuť na sex. Niekedy sa to stáva aj mužom. Ak ste bez chuti na pohlavný styk jeden či dva dni, je to ešte normálne. Čo ak však príde čas, kedy nebude chuť aj niekoľko dní alebo týždňov? Môže to mať za následok aj klesajúca hladina testosterónu, ktorý sa stará najmä o chuť na sex.

 

Čo je testosterón?

 

Ešte predtým ako vám poradíme, ako zvýšiť hladinu testosterónu vo vašom tele, určite by ste mali vedieť, čo to vôbec ten testosterón je. Testosterón je jeden z najdôležitejších hormónov, ktorý majú muži. Vzniká v semenníkoch činnosťou iných buniek. Funkcia testosterónu je veľmi dôležitá. Jeho hlavnou funkciou je správny rast a funkcia pohlavných orgánov. Druhou funkciou sú mužské proporcie. Ak ste teda mali počas puberty a vývinu dostatočnú hladinu testosterónu, môžete sa pochváliť aj väčším prirodzením. Tento hormón je najviac produkovaný práve v puberte. Testosterón však často klesá vo vyššom veku.

Túžba po sexuálne aktivite vždy narastá aj s vyššou hladinou testosterónu v tele. Ak ju máte dostatočne vysokú, chuť na sex máte skoro vždy. Ako zistiť, že máte dobrú hladinu tohto hormónu v tele? Je to naozaj jednoduché. Ak máte dostatočne dlhú erekciu, máte chuť na sex, cítite sa dobre, mužsky a dominantne určite si môžete byť istí, že ste úplne v poriadku.

 

Ako si pomôcť?

 

Hladina testosterónu klesá od 30. roku života muža. Všimnúť si to však môžete až v päťdesiatke, kedy to začne byť zrejmé aj na prvý pohľad. Zníženou chuťou na sex to len začína a môže to spôsobiť aj iné, horšie následky. Práve preto by ste si mali svoju hladinu testosterónu vždy dobre sledovať. Máte hneď niekoľko možností, ako si pomôcť pri tomto probléme.

 

  1. Životný štýl

Patríte medzi ľudí, ktorí radi fajčia, neustále jedia niečo nezdravé a nedávajú si pozor na svoje zdravie? Ak áno, určite by ste s tým mali prestať a čo najskôr by ste mali začať žiť aspo trochu zdravšie. Hladina testosterónu je závislá aj na zdraví a psychickej pohode, ktorú mi moc nedodávate alkoholom či cigaretami. Najlepšie spravíte ak sa týmto veciam vyhnete. Uvidíte, že bude lepšie nielen vášmu telu, ale aj celkovo vám a okoliu.

 

  1. Vitamíny

Keď už sme začali hovoriť o zdravej strave, skúste jesť aj dostatok vitamínov ako je vitamín C obsiahnutý v ovocí, vitamín A či vitamín D. Nezabúdajte ich dopĺňať rôznymi tabletkami alebo v jedle.

 

  1. Tabletky

Obľúbenými sú aj tabletky na zvýšenie testosterónu v tele. Hladina tohto hormónu sa dá jednoducho zvýšiť aj pomocou iných vecí, ako sú tabletky, no ak máte radšej radikálnejšie rozhodnutia a neviete si inak pomôcť, stavte na ne. Mnohé tabletky či vitamíny v tobolkách majú aj iné, nepriaznivé a vedľajšie účinky, ktoré by vám nemuseli spraviť práve najlepšie. Predtým, ako by ste sa do niečoho takého pustili, radšej si prečítajte všetky informácie o danom lieku.

 

Sex priváty

 

Čo tak vyskúšať rôzne sex zoznamky či sex ponuky? Určite si vyberiete z mnohých dievčat, ktoré vám dokážu zvýšiť hladinu vášho testosterónu omnoho viac ako nejaké lieky či vitamíny, ktoré možno ani nepoznáte. Chuť na sex možno nemáte, ale ak si spravíte pokoj, dobrú náladu a uvidíte výber slečien, s ktorými môžete stráviť noc či deň, určite stavte na tento druh uspokojenia. Nebudete nikdy sklamaní a budete sa cítiť dobre. Svoju hladinu testosterónu si tým jednoducho a rýchlo zvýšite.

 

Už to nie je ono

 

Mnohokrát sa stáva, že muž nemá chuť na sex najmä kvôli tomu, že to s jeho partnerkou už nie je ono. Buď si už s ňou nerozumie v posteli alebo sa cez deň neustále háda. Nie je to nič nové. Dlhodobé vzťahy majú mnohokrát problémy, z ktorých sa niekedy ani dané osoby nevedia dostať. Ako na to? Nie je na to naozaj žiadny postup. Určite však viete, že mnohé problémy začínajú práve v posteli. Skúste so svojou drahou polovičkou vyskúšať niečo iné. Či už sú to nejaké iné sexuálne polohy, praktiky alebo hry, ktoré by ste mohli vyskúšať. Stavte na to, pretože to je niečo úplne iné a určite to bude zaujímavé. Ak by ste to nakoniec so svojou polovičkou nevedeli dohrať, vyskúšajte sex zoznamky alebo sex ponuky, ktoré sa vám budú istotne páčiť a nikdy s nimi nespravíte krok vedľa.

 

Spontánnosť je to pravé

 

Máte naplánované dni, kedy spolu sexujete a kedy nie? Určite to hneď vyškrtnite a začnite myslieť inak. Mnohokrát práve chuť na sex nebýva v deň, kedy máte sex naplánovaný. Nechajte to voľne plynúť a vždy, keď sa chuť na pohlavný styk objaví, navrhnite to svojej polovičke. Nikdy neviete, či aj ona nemyslí presne na to čo vy a či si neužijete taký úžasný sex, ako nikdy predtým.

 

Spoľahnite sa na seba

 

Niekedy nie je na zahodenie ani chvíľka pre seba. Možno na masturbáciu už ani nie ste a nejako k tomu nemáte blízko, no nikdy neviete, čo sa môže stať. Stačí vám tá správna stránka, nejaké video a uvidíte, že si chuť na sex možno privoláte aj sami.

Často býva príčinou klesajúceho testosterónu najmä stres, ktorý ovplyvňuje správny chod tela. Vyhýbajte sa rôznym stresovým situáciám a radšej nechajte všetko plynúť tak ako má.

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.