Moja skúsenosť s tantra masážou

10.04.2017 |
Moja skúsenosť s tantra masážou

 

 

 

Kamoši a tantra masérky

 

O tantrickej masáži som toho počul už veľa. Prevažne od mojich kamarátov, ktorý si túto erotickú hriešnu masáž dopriavali pravidelne. Ja som bol v tej dobe čerstvo po rozchode s priateľkou, čo ma dostalo do veľmi silného a veľkého stresového vypätia. Keďže to bolo čerstvé, bol som vo veľkom vytržení, psychika to tiež nebrala najlepšie a cítil som, ako mi z tohto stresu postupne začína pekne šibať. A nie len psychicky, bohužial sa to začalo prejavovať aj na fyzickej stránke. Nie je blud, že stres je jeden z najväčších zabijakov dnešnej doby. Najmä ak ste v tomto stave dlhšiu dobu, začne si vyberať svoju krutú daň, tak ako to bolo v mojom prípade. Postupne ma začal bolievať chrbát, hlava, neskôr som dostával pravidelné svalové kŕče a celé sa to nieslo aj v znamení silnej nádchy a celkového oslabenia organizmu. Vedel som, že ak budem v tomto vypätí dlhšie, môže moje telo dostať ešte väčšie šoky. Našťastie mám super kamarátov, tí toto všetko na mne videli a zdôveroval som sa im, oni mi jedného dňa okamžite odporučili vyskúšať tantra masérku. Vraj nič lepšie ako toto pre mňa v tej chvíli neexistovalo. Nechal som sa nahovoriť, veď nič za to nedám, a snáď sa mi uľaví. Poradili mi osvedčené internetové stránky, kde si môžem nájsť dievčatá, ktoré tieto služby ponúkajú. Vyhľadal som si tantra masáže v Bratislave, prezeral dievčatá a ich ponuky, a jedna mi prišla veľmi atraktívna. Zavolal som jej a dohodli sme sa, že na druhý deň prídem k nej domov, kde masáže robí a kde má všetko príslušenstvo.

 

 

Relax na masérskom stole

 

Na masáž som sa začal veľmi tešiť, oslovená baba sa mi páčila a aj v telefóne znela veľmi milo a ústretovo. V dohodnutý čas som prišiel k nej do Petržálky, kde býva. Keď som jej zazvonil, otvorila mi s úsmevom, milo ma u seba privítala a postupne na mňa prenášla svoju dobrú náladu. Najskôr sme si sadli u nej v obývačke, kde sme chvíľku pokecali. Spýtala sa ma, kde mám hranice a kam až som ochotný zájsť, aby sa vyhla nepríjemnostiam. Samozrejme som jej povedal, že hranice nemám a môže si doslova so mnou robiť, čo chce. Popísal som jej svoju ťažkú situáciu, aby pochopila moje vnútorné pochody. Keď sme sa na všetkom dohodli, poprosila ma, aby som sa vyzliekol do naha. Spravil som tak, a potom ma naviedla k jej masérskemu stolu. Bol to pomerne veľký, pohodlný prízemný stolík s ezoterickými plachtami, v miestnosti bolo spravené prítmie a okolo boli samé vonné sviečky, ktoré z miestnosti spravili exotickú oázu. Nádherne to tam voňalo, aj vyzeralo. V pozadí hrala príjemná meditačná hudba. Ľahol som si na masérsky stôl a ona šla k svojim olejom a pomôckam a tiež sa vyzliekla do naha. Ja som ležal najskôr na bruchu, a čakal som, čo sa bude diať. Po chvíľke som pocítil jej ruky na svojom chrbte. Po celej jeho ploche mi rozotierala esenciálne oleje a mamsírovala mi ho. Potom prešla ku krku a venovala sa jemu. Masírovala mi šiju aj celé plecia, šla až k ramenám a nevynechala ani jednu časť na rukách. Následne mi začala masírovať dlane. Bolo to veľmi zvlášne, ale na druhej strane uvoľňujúce. Od chrbta a rúk prešla na nohy a tiež mi ich premasírovala. Potom šla k zadku a masírovala mi ho. Pomaly sa blížila k análnej dierke a jej šikovné prsty prešli aj do nej. Veľmi jemne, a s láskou. Začala mi robiť vnútornú masáž prostaty. Kto nezažil, nevie, aký to je uvoľňujúci zážitok. Môj penis bol pri tomto akte už postavený na sto percent, uvoľňovalo a vzrušovalo ma to zároveň. Cítil som, ako sa mi v tele postupne odbúrava stres. Keď prestala, odrazu som pocítil, ako sa ma začína dotýkať svojimi prsiami, a prechádzala mi nimi po celom tele. Akoby na mne takmer ležala, a popri tom ma neustále zmyselne masírovala. Potom si ľahla úplne, bola na celom mojom tele, jej ruky v tej polohe masírovali moje ruky, a popri tom mi jemne dýchala do ucha. Ja som mal na celom tele zimomriavky. Bolo to magické.

 

 

Masáž s dokonalým vyvrcholením

 

V tej chvíli som bol už úplne uvoľnený. Všetky moje starosti a strasti sa z mojej hlavy vyparili ako oblak z pary. Čakal som, čo bude nasledovať. Pomaly sa zo mňa zdvihla, ukázala mi, že sa mám otočiť na chrát a spravil som tak. Nasledovala druhá časť masáže. Tak ako pri zadnej strane teľa aj teraz mi postupne masírovala celú jeho plochu, od krku, ramien, rúk, brucha, cez slabiny až po stehná, lýtka a nevynechala ani chodidlá. Nevynechala žiadne miesto. Moje telo bolo už veľmi rozcitlivené a silno reagovalo aj na jej najmenší a najjemnejší dotyk. Prišli na rad jej pomôcky, pierka, hodvábne šatky, a iné ezoterické matierály a aj lávové kamene. Tie ma úžasne zahrievali a súčasne mi svojimi pomôckami prechádzala po mojom nahom tele a ja som každý dotyk týchto predmetov vnímal veľmi intenzívne. Všetko sa stále čoraz viac vzrušovalo. Môj penis bol celý čas postavený a tvrdý. Ona pri masírovaní nevynechala ani túto časť tela. Masírovala mi ho dlaňami a po chvíľke som pocítil príjemné teplo a mäkkosť. Vložila si ho do svojich úst. Popri tom, ako mi ho masírovala mi ho aj jemne a zmyselne orálne uspokojovala. Moje telo bolo ako na ihlách, všetko som prežíval najmenej desaťkrát tak intenzívne, ako by som za bežných okolností. Cítil som, že už zachvíľu budem striekať. A aj sa tak stalo. Ako mi ho masírovala, tvrdého na totálku, mi začalo po celom bruchu až k hlave striekať semeno. Tak intenzívny orgazmický prúd som nezažil snáď nikdy! Po chvíli, ako som to celé rozdýchal, som sa posadil, usmial na dievčinu, šiel do sprchy a umyl sa. Potom som jej veľmi pekne poďakoval za služby, zaplatil a pomaly sa pobral domov. Moja úplne prvá skúsenosť s tantra masážami bola dokonalá. Cítil som ako sa mi do tela opäť dostáva energia, úľava a cítil som sa ako znovuzrodený. Vedel som, že odteraz budem, ako moji dobrí kamoši, pravidelným zákazníkom a zástancom tantra masáží.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.