Thajské masáže: Exotika pre vaše telo

21.01.2017 |
Thajské masáže: Exotika pre vaše telo

 

 

Pociťujete stres, únavu, napätie alebo dokonca bolesť? Potrebujete zvýšiť svoju fyzickú či mentálnu výkonnosť? Alebo len máte chuť na relax a oddych v rukách skutočnej odborníčky na energiu? V tom prípade by ste sa mali bezpochyby zveriť do rúk thajskej masérky. Tradícia viac než dvetisícročných skúseností a jedinečná atmosféra dotykov, vôní a hudby s vami urobí doslova zázraky.

 

Účinky thajskej masáže

 

Korene tradičnej thajskej masáže siahajú stovky rokov pred náš letopočet a jej efektivita je overená niekoľko tisícročnou praxou. Ide o špecifický druh masáže, ktorá v sebe spája naťahovanie svalov a intenzívnu masáž akupresúrnych bodov. Dotyky thajských masérok dokážu urobiť s vašim telom divy. Stláčanie špecifických oblastí tela stimuluje prúdenie vnútornej energie a prináša takpovediac okamžitú úľavu. Tento druh masáže vám pomôže odbúrať stres, ktorý sa v tele ukladá v podobe napnutých svalov a blokád. Prispieva k celkovému telesnému i psychickému uvoľneniu, nabudeniu energie a osvieženiu tela i ducha. Thajská masáž má okrem toho i množstvo somatickému zdraviu prospešných účinkov. V prvom rade vedie k zníženiu až odbúraniu bolesti rôzneho pôvodu a intenzity. Zlepšuje krvný obeh a tým prospieva doslova celému organizmu. Naťahovacia masáž, ktorá pripomína strečing, pôsobí blahodarne na svaly a kĺby. Zvyšuje flexibilitu a rozsah pohybov a napomáha odstráneniu bolesti. Dotyky thajskej masérky dokonca napomáhajú odstraňovaniu škodlivín a toxínov z tela a tým detoxikujú organizmus. Takáto očista prispieva k celkovej rovnováhe, stabilite, obranyschopnosti a zvyšuje fyzickú i psychickú výkonnosť.

 

Herbálna masáž

 

Herbálna alebo bylinná masáž spočíva v masírovaní tela horúcimi bylinnými obkladmi. Masérka vám bude prikladať na telo balíčky liečivých byliniek zavinuté do bavlnenej látky. Takto pripravené a aplikované obklady pôsobia blahodarne na celý organizmus. Pomáhajú znížiť napätie, prinášajú úľavu od bolesti chrbtice, svalov i kĺbov a revitalizujú celé telo. Na svoje si prídu i vaše čuchové bunky. Okrem príjemnej vône majú bylinky aj liečivé účinky na horné dýchacie cesty. Prinášajú úľavu pri prechladnutí, alergii, ale aj bronchitíde či astme. Energia, ktorá pri tejto procedúre vzniká, stimuluje i životne dôležité vnútorné orgány. Presne smerovanými dotykmi masérky dochádza k harmonizácii organizmu a k obnoveniu jeho energetickej rovnováhy. Masážne obklady navyše vyživujú pokožku a blahodarne stimulujú krvný obeh.

 

Masáž chrbta a šije

 

Tento druh masáže vám pomôže od chronických i akútnych bolestí chrbtice a blokád v tejto oblasti. Pôsobí ozdravujúco i na bolesti hlavy a migrenózne stavy, ktoré sú výsledkom nežiaducej tenzie. Množstvo životného stresu sa kumuluje práve vo svaloch šije a chrbta. Thajská masérka dokáže nahromadenú energiu systematicky uvoľniť a dopriať vám blahodarné uvoľnenie. Tento druh masáže doslova revitalizuje organizmus. Je výbornou voľbou pri únave a vyčerpaní. Masérka pri nej využíva naťahovacie cvičenia, hĺbkovú masáž akupresúrnych bodov, ale aj príjemnú uvoľňujúcu olejovú masáž. Klienti odchádzajú po absolvovaní tejto procedúry ako znovuzrodení. Tradične ju využívajú najmä ľudia so sedavými a psychicky náročnými zamestnaniami.

 

Masáž hlavy

 

Robíte si z mnohých problémov ťažkú hlavu? Potom je thajská masáž hlavy určená práve vám. Dochádza pri nej k intenzívnemu odbúravaniu stresu, únavy a psychického napätia. Masáž hlavy prináša hlbokú a intenzívnu relaxáciu. Spravidla sa začína uvoľnením svalov šije a ramien. Nasleduje príjemná masáž tváre a vlasovej časti hlavy. Ak milujete dotyky kaderníčky, masáž hlavy budete doslova zbožňovať. Okrem iného prekrvuje pokožku vlasovej časti a tým pôsobí priaznivo na rast a kvalitu vlasov. Množstvo každodenných starostí sa usádza práve na našich tvárach. Výsledkom sú nepekné mimické vrásky, ochabnutie a celková mdloba pokožky. Thajská masáž tváre bude balzamom pre vašu pleť. Zbaví ju dôsledkov stresu, prekrví a tým vyživí a osvieži.

 

Masáž chodidiel

 

Je vo všeobecnosti známe, že na chodidlách sa nachádza množstvo reflexných bodov. Považujú sa aj za mapu ľudského tela. Thajská masáž preto nemôže vynechať ani túto časť. Okrem pôžitku z príjemných dotykov a éterickej vône masážnych olejov prináša celkové osvieženie a odľahčenie organizmu. Ak je niektorý orgán v tele zaťažený chorobou alebo nedostatočným krvným obehom, reflexný bod na chodidle reaguje pod tlakom bolesťou. Jeho premasírovanie vedie k úľave v príslušnom orgáne. Reflexná masáž chodidiel tak pôsobí blahodarne na celé telo. Podporuje krvný a lymfatický obeh, ozdravuje a detoxikuje. Vedie k posilneniu imunity, zlepšeniu spánku a zvýšeniu koncentrácie a ostatných mentálnych procesov. Masérka pri tejto procedúre využíva predovšetkým svoje ruky a vonné oleje. Zameriava sa na celé chodidlá alebo na špecifické časti podľa požiadaviek a problémov klienta.

 

Masáž rúk

 

Masáž rúk je analogická k masáži chodidiel. Na rukách, rovnako ako na chodidlách, sa nachádza množstvo reflexných bodov. Podľa tradičnej thajskej medicíny sú tieto body menej citlivé ako na nohách, ale za niektorých okolností lepšie využiteľné. Okrem masírovania reflexných bodov a tým uvoľnenia pre jednotlivé orgány prináša táto procedúra liečivé účinky i pre samotné ruky. Pôsobí blahodarne pri bolestiach svalov a kĺbov, tŕpnutí končatín i zhoršenej pohyblivosti v dôsledku chorôb či úrazov. Masérka svojimi dotykmi stimuluje jednotlivé svalové skupiny a podporuje krvný obeh. Masáž rúk, rovnako ako ostatné thajské procedúry, pôsobí i na psychickej úrovni. Pomáha odbúrať stres a prináša celkové uvoľnenie a relaxáciu.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.