Zameriavate sa pri sexe na nohy? Neškodný fetiš.

14.06.2019 |
Zameriavate sa pri sexe na nohy? Neškodný fetiš.

 

 Naozaj ide v tomto prípade o neškodný fetiš alebo o niečo čo by nás mohlo pri partnerovi znepokojovať? Predsa len nejde o niečo bežné, takže nemusíte s ním alebo s ňou zdieľať rovnaké sexuálne úchylky. Ako sa potom k partnerovi správať a mali by sme mu vyhovieť v týchto nenaplnených snoch a pokušeniach? Skúsime si to tu celé rozobrať a uvidíme kam sa dopracujeme. Či je zameriavanie sa na nohy pri sexe neškodné alebo nie.

 

Výskum dokonca zistil...

 


Pri fetiši nôh si predstavíte ako prvého samozrejme chlapa, samozrejme nie je to pravidlo, ale vo väčšine prípadov sa jedná o mužskú záležitosť. Jeden výskum dokonca zistil, že viac ako polovica respondentov (mužov) označila nohy a chodidlá za najviac vzrušujúce časti na ženskom tele. Dokonca viac ako prsia alebo zadok. Je otázne čo presne sa tam skúmalo, pretože samozrejme v lete, kedy má mnoho žien krátke sukne, tak neodoláme pohľadu na pekné štíhle nohy. Ak šlo ale vyslovene o respondentov, ktorých toto dokáže vzrušiť natoľko, že sú pripravený mať sex, tak je to prekvapivé a vysoké číslo. Aspoň pre mňa, vzhľadom k tomu, že si to veľmi predstaviť neviem. Ide totiž o to, že samotný fetiš nôh zahŕňa všetko. Osoba sa dokáže vzrušiť už len s pozerania sa na niekoho pekné nohy, mnohokrát majú potrebu ich olizovať, sať alebo jemne hrýzť prsty na chodidlách. Hovorí sa, že takýto fetiš existuje aj preto, že chodidlá a genitálie sú navzájom blízko prepojené v mozgu. Je preto možné, že tam existuje určité spojenie alebo evokovanie samotných intímnych partií. A je asi taktiež málo žien, ktoré by odmietli skvelú masáž chodidiel, takže ak je váš fetiš len ľahký, žena si ho nemusí ani len všimnúť a bude to brať ako predohru skôr pre ňu a nebude ani len tušiť, že je to skôr predohra pre vás.

 

Sú to fetiše?

 


Aby sme si to úplne nepomýlili, je to jeden fetiš, ktorý by nám sem mohol zasahovať, ale pre neho je vyhradená úplne samostatná kategória. Je to topánkový fetiš. Jednoducho si to môžete predstaviť tak, že má žena na sebe tmavé pančuchy, prípadne ich mať ani nemusí a na chodidlách má prevažne obuté vysoké topánky, ktorými svojho partnera neustále vzrušuje. Vysoké podpätky môžu byť akýmsi spúšťačom celého radu najrozličnejších erotických obrazov Stali sa symbolom ženy. Samozrejme aj naše ženské pohlavie môže mať fetiš na topánky, ale prevažne sa nejedná o to, aby mal muž obuté nejaké kvalitné kožené topánky, ale o to, že sa jej zapáčia v obchode nejaké páry topánok, ona si ich kúpy a prechováva k nim tak silný vzťah, ktorý by mohol dokonca emočne prekonať aj ten medzi ňou a iným človekom. Preto si netreba miešať tieto dva fetiše. Znejú a vyzerajú rovnako alebo prinajmenšom podobne, ale o oboch by sa dalo písať niečo úplne iné.
Samozrejme ako pri všetkom, aj tu je nutné dodržovať určité hygienické návyky. Nohy by mali byť čisté a umyté. Určite neprídete z práce po ôsmich alebo dvanástich hodinách, kedy ste bola alebo bol obutý a nezačnete sa pomaly túliť s tým, že máte chuť na sex, ale prioritná predohra sú vaše nohy. Vtedy vášmu partnerovi len pokazíte príjemnú predstavu a možno aj zničíte celkový zážitok z tohto neškodného uspokojenia. Nevnímajúc nejaké tie čuchové receptory. Je mi jasné, že sa vám asi po niekoľkých rokoch alebo už aj mesiacoch nebude chcieť chodiť pred každým sexom do sprchy a kompletne sa drhnúť, umývať zuby a pripraviť sa akoby to malo byť prvýkrát, ale nohy nie sú ruky, ktoré vieme jednoducho umyť takmer stále v umývadle. Určite by ste sa nehrali s vyslovene špinavým penisom alebo vagínou. Už len tá predstava by bola hnusná. Akurát, nohy sa špinia častejšie a sú najviac namáhané, preto je potrebné k nim aj tak pristupovať a určiť si nejaké podmienky doma v páre alebo kľudne aj s niekým novým.
Mnoho ľudí sa bojí povedať o tejto svojej túžbe a pritom by možno stačilo len to, aby ich partner alebo partnerka pochopili a niekoľkokrát im to spravili chodidlami až do konca. Netreba sa ničoho báť a zľaknúť, mnoho odborníkov aj bežná verejnosť sa zhoduje v tom, že ide o neškodný fetiš, ktorý ni je a ani nemá byť prečo nebezpečný. Hlavne sa nijak významne nelíši od ostatných fetišov na ľudskom tele. Všetkým nám príde úplne v poriadku fetiš na prsia a zadok. Vnímame to ako niečo úplne prirodzené, hráme sa s nimi dlho a takmer nikdy nemáme dosť, či už sú to prsia alebo zadky. O takýchto fetišoch pritom kľudne môžeme pokračovať. Napríklad vlasy, nos, oči, kde sa partner uprene pozerá na tie vaše krásne oči, ktoré ho neskutočne vzrušujú. Možností je veľa, predstavivosti sa medze nekladú, preto sa netreba ničoho báť, ale naopak pracovať s tým a skúšať niečo nové.

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.